slika
slika
slika
slika
slika
slika
1 od 6

Bonve pet Sart LED RGB trake 10m

2.000 din

Beograd
Kao novo - nekorišćeno
Dostupno odmah
2
0
pre 13 dana
Odgovara na 95% poruka, uglavnom u roku od 60 minuta.
✅Marko - 060 0331013
Član od 16.03.2013.
Svi oglasi

O ovoj stavci

 

JEDNOSTAVNA INSTALACIJA I JEDNOSTAVNA UPOTREBA: 1 rolna svetla sa užetom od 10 metara sa jakom lepljivom trakom, samo otkinite i zalepite trake na čistu, ravnu suvu površinu, završite za nekoliko minuta.

 

PAMETNA APLIKACIJA I DALJINSKI UPRAVLJAČ: Sa stabilnom aplikacijom za bluetooth vezu i IR daljinskim upravljačem sa 44 tastera za kontrolu, lako transformišu atmosferu različitog režima boja za isti prostor.

 

PODEŠAVANJE SINHRONIZACIJE MUZIKE I TAJMERA: Boja sinhronizacije muzike se menja, boja svetla će se promeniti sa ritmovima muzike ili glasom mikrofona; LED svetla će se automatski uključiti/isključiti u podešenoj vremenskoj tački i datumu. Dostupne više scena: Rgb LED traka je pogodan ukras za kuću, transformiše vaš dom, kuhinju, sobu za bebe, plafon, zadnji deo televizora, sto, stepenice, bar i još mnogo toga sa svetlima koja menjaju boju.

 

RAZNOLIKO MESTO I ŠIRKA UPOTREBA: Ultra dugačka LED svetla za spavaću sobu, pogodna za ukrašavanje vaše spavaće sobe, sobe, zabave, kuhinjskih ormarića, sobe za igre, kao Božić, rođendanski poklon.

ID Oglasa: #165893083
Informacije

 

Garancija 14 dana od datuma preuzimanja proizvoda!



Lično preuzimanje kod mene u Boleč-u.

 


PredlogProblemKontakt

U skladu sa Pravilima i uslovima korišćenja i Polisom o poštovanju privatnosti, KupujemProdajem koristi Cookie-je da bi obezbedio dobro korisničko iskustvo, prikazivanje personalizovanog sadržaja, prikazivanje reklama, kao i druge funkcionalnosti i usluge koje ne bismo mogli da obezbedimo bez Cookie-ja.