slika
slika
slika
slika
slika
slika
1 od 6

Govee 20M RGBIC LED trake App Control, Music mode, 20m

12.500 din

Novi Sad
Kao novo - nekorišćeno
75
4
pre 10 dana
Odgovara na 94% poruka, uglavnom u roku od 60 minuta.
Marko
Član od 27.02.2014.
Svi oglasi

Govee 15m RGBIC LED trakasta svetla, LED trake koje menjaju boju, kontrola aplikacija preko Bluetooth-a, pametna segmentirana kontrola, više scena, poboljšana LED svetla za sinhronizaciju muzike za dekoraciju sobe, zabava (2 X 10m).

 

RGBIC efekti koji oduzimaju dah: Sa ugrađenim IC čipovima, pametna LED traka može prikazati više boja istovremeno. Ponovo osmislite dekor svoje sobe sa živim bojama i efektima RGBIC LED trake. (Ne podržava Aleka i Google pomoćnika)

 

Veća dužina, veći uticaj: RGBIC LED traka od 65,6 stopa pruža više opcija dizajna na većoj površini. Opremljen sa 5050 LED dioda, dajući vam svetliju boju od tradicionalnih LED svetala. (Napomena: svetla trake se ne mogu rezati) Prava segmentirana kontrola boje: Svaka LED traka za osvetljenje koja menja boju podeljena je na 15 segmenata koji se mogu kontrolisati pojedinačno. Kreirajte sopstveni dizajn osvetljenja i kreativni uradi sam u aplikaciji Govee Home. (Samo Bluetooth kontrola, NE podržavaju ViFi vezu)

 

64 režima scene: Sa toliko mnogo scena možete da kreirate zadivljujuću pozadinu za intimna druženja ili živahne zabave. Effects Lab i Color Galleri u aplikaciji Govee pružaju niz opcija dizajna i inspirativnih ideja za dekoraciju prostorija.

 

Nadograđeni muzički režim: Ugrađeni mikrofon visoke osetljivosti se sinhronizuje sa muzikom stvarajući spektakularne svetlosne emisije i dinamičan dekor za vašu kuću. Više muzičkih režima, Energic, Rhithm, Spectrum, Rolling, Dinamic i Calm.

 

Napomena: LED trake NISU vodootporne. Dobro obrišite površinu da bi bila čista i suva pre nego što ih ugradite. Molimo vas da NEMOJTE zamotati traku tokom upotrebe. Takođe, postavite klapne u blizini krivina i okreta da biste popravili LED svetla.

ID Oglasa: #163068587
PredlogProblemKontakt

U skladu sa Pravilima i uslovima korišćenja i Polisom o poštovanju privatnosti, KupujemProdajem koristi Cookie-je da bi obezbedio dobro korisničko iskustvo, prikazivanje personalizovanog sadržaja, prikazivanje reklama, kao i druge funkcionalnosti i usluge koje ne bismo mogli da obezbedimo bez Cookie-ja.