slika
slika
slika
slika
slika
slika
slika
slika
slika
slika
slika
slika
1 od 12

Govee RGB LED samolepljiva traka 5 M sa daljinskim, NOVO

1.000 din

Novi Sad
Kao novo - nekorišćeno
Dostupno odmah
53
4
pre 11 dana
Odgovara na 100% poruka, uglavnom u roku od 60 minuta.
Roba Swiss
Član od 04.06.2015.
Svi oglasi
  • Predmet uvezen iz Švajcarske
  • Nov, nekorišćen u originalnom pakovanju
  • Testiran, garancija na ispravnost
  • Prve fotografije i opis preuzete uglavnom sa sajta Amazon za navedeni predmet
  • Ostatak fotografija i opisa lično fotografisano i dodato te predstavljaju stvarno stanje i izgled opisanog proizvoda

 

Boje koje daju energiju: LED traka svetla su prepuna tradicionalnih RGB i 16 drugih boja. Možete uživati u 6 dodatnih „ uradi sam“ boja za veću kreativnu slobodu. Ulepšajte svoje romantične večere ili božićne zabave jarkim osvetljenjem.

Dvostruka kontrola: Lako upravljajte svojim svetlima iz udobnosti svog kauča pomoću daljinskog upravljača od 16,4 stopa. Pomoću kontrolne kutije možete uključiti/isključiti svetla, podesiti osvetljenost ili promeniti boje pritiskom na dugme.

Osvetljenje koje se može prigušiti: Sa podesivim osvetljenjem u 6 nivoa, svetlo užeta može biti toplo ili svetlo. Idealna dekoracija za TV, zid i dnevni boravak. Izaberite LED traku, životni vek do 50.000 sati za vas.

Svetlosni efekti: Govee LED svetla imaju preko 16 boja i 6 opcija boja koje sam uradio da biste stvorili atmosferu koja vam je potrebna.

Lako se instalira: Koristite jak lepak za postavljanje svetla na bilo koju suvu, čistu površinu ili kopče za dalje pojačanje. Ljubitelji „ uradi sam“ će uživati u našem dizajnu koji se može rezati, koji vam omogućava da isečete trake po svom ukusu (4-pinski konektori nisu obezbeđeni).

k5

ID Oglasa: #164251660
Informacije

*Robu šaljemo postexpresom danas za sutra

*Mogućnost ličnog preuzimanja u Novom Sadu uz predhodni dogovor

*Dostupni za sva pitanja svaki dan od 07 do 23 časova

* Poziv, SMS, viber, poruka na KP

 

PredlogProblemKontakt

U skladu sa Pravilima i uslovima korišćenja i Polisom o poštovanju privatnosti, KupujemProdajem koristi Cookie-je da bi obezbedio dobro korisničko iskustvo, prikazivanje personalizovanog sadržaja, prikazivanje reklama, kao i druge funkcionalnosti i usluge koje ne bismo mogli da obezbedimo bez Cookie-ja.