slika
slika
slika
slika
slika
1 od 5

Handy Brite - Ultra jaka radna LED lampa sa magnetom

1.000 din

Beograd | Novi Bg.
Kao novo - nekorišćeno
347
5
pre 11 dana
Odgovara na 98% poruka, uglavnom u roku od 15 minuta.
Nela
Član od 31.10.2011.
Svi oglasi

Handy Brite - Ultra jaka radna LED lampa sa magnetom

Nova, bežična, LED lampa odgovara svakom prostoru i pomaže u raznim situacijama, a naročito kada morate popraviti kvar - a oko Vas je mrak. Mnogo jača od ostalih lampi,   obasjava jakom svetlošću i omogućava nesmetan rad.

Izgleda velikog mikrofona, može stajati uspravno. Ukoliko je metalna podloga, magnet na bazi će je držati nepomično bilo da je u horizontalnom ili vertikalnom položaju.

Proporučuje se svim vozačima, kao obavezan deo prtljaga.

Čak i u slučaju da se ne nalazite u blizini metalne površine, Handy Brite lampu možete zakačiti pomoću kuke koju dobijate u pakovanju.

Osvetlite mračan ormar, ostavu, podrum, garažu, popravite cevi ispod sudopere ili uživajte u noći u svom dvorištu iako nemate izvor električne energije kako biste provukli kablove.

Veoma lagana i kompaktna predstavlja idealan izbor. Držite je u fioci u kući ili u svojim kolima kako biste uvek imali izvor svetlosti – pri ruci. Savršena za kampovanje ili pecanje, otporna je na udarce i predviđena da traje.

Karakteristike:

Bežična, kompaktna, lagana, a dugotrajna radna lampa sa ultra jakim svetlomVeoma jaka LED svetlaMože se postaviti da stoji horizontalno ili vertikalno, zbog magneta koji ima na baziSavršena za automobil, popravke u mraku, vodoinstalacione radove, kampovanja, pecanje, osvetljavanje podruma i garažeNajbolji izvor energije u trenucima nestanka strujeKoristi 3 AA baterije (nisu uključene)
Alkalne Baterije 4 kom. 200 din.

ID Oglasa: #90887385
PredlogProblemKontakt

U skladu sa Pravilima i uslovima korišćenja i Polisom o poštovanju privatnosti, KupujemProdajem koristi Cookie-je da bi obezbedio dobro korisničko iskustvo, prikazivanje personalizovanog sadržaja, prikazivanje reklama, kao i druge funkcionalnosti i usluge koje ne bismo mogli da obezbedimo bez Cookie-ja.