slika
slika
slika
slika
1 od 4

Lampa Bluetooth 3u1

2.800 din

Beograd
Kao novo - nekorišćeno
32
1
pre 12 dana
Odgovara na 88% poruka, uglavnom u roku od 15 minuta.
NikolaShop
Član od 02.11.2020.
Svi oglasi
Naziv proizvoda:  Zvučnik lampa bluetooth BT2301

• Boja: Bela

• Materijal: Plastika

• Konekcija sa drugim uređajima putem bluetooth – a i AUX ulaza

• Izlazna snaga zvučnika 30w

• Baterija 1500mAh

• Baterija je punjiva

• Na sebi ima WIFI dock za punjenje mobilnih uređaja

• Dimenzije: Visina 24cm, širina 23cm
Zvučnik bluetooth koji će sigurno ulepšati vaš dom. U sebi ima ugrađen FM radio, led osvetljenje koje menja boju u ritmu muzike. Ovaj uređaj takođe ima i WIFI charging, odnosno punjenje mobilnih uređaja. Dovoljno je samo da postavite telefon na deo za punjenje koji je obeležen na zvučniku.
• Poseduje ulaze za SD i USB  karticu

Zvučnik bluetooth može da reprodukuje muziku na više načina. Prvi i onaj primarni je povezivanje sa ostalim uređajima preko bluetooth a. Dakle, uključite bluetooth na vašem telefonu, u pretrazi uređaja pronađete zvučnik bluetooth i konektujete se sa njim. Nakon toga, sve što pustite preko telefona reprodukovaće se na zvučniku uređaja. Drugi način je putem AUX ulaza.  Zvučnik ima ulaz za AUX tako da možete direktno kablom povezati vaš mobilni uređaj. Takođe, možete muziku snimiti na USB ili SD kard memoriju. Zvučnik ima ulaze za oba tipa memorije. Ovde nije kraj, ukoliko želite, možete slušati i FM radio. Ova opcija je ugrađena u zvučniku i radi nezavisno od mobilnog uređaja.
RGB osvetljenje

Rgb osvetljenje ima više modova rada. Možete namestiti da se menjaju boje, da svetli samo u jednoj boji. Takođe, ima mogućnost da se svetla prilagode ritmu muzike.

WIFI dock za punjueje

Zvučnik bluetooth ima ugrađen wifi port za punjenje mobilnih uređaja. Dovoljno je samo da postavite mobilni uređaj na označeno mesto na zvučniku i punjenje može da počne. Napomena, da bi punjenje radilo, neophodno je da zvučnik bude priključen na struju.

Paket sadrži:
1x Zvučnik bluetooth
1x Kabal za punjenje
1x Uputstvo za upotrebu



Ako želite da poručite proizvod možete ostaviti sledeće podatke:  
> Ime i Prezime
> Mesto ili Grad
> Ulica i broj
> Kontakt telefon
Napomena: Robu šaljemo isključivo Post expressom i plaća se pouzećem.  
Takodje možete pogledati i našu kompletnu ponudu klikom na rubriku "svi oglasi"
Hvala na razumevanju i kupovini.  
Za sve informacije mozete kontaktirati:
(Viber i WhatsApp) 064/074 20 45 NIKOLA
ID Oglasa: #155015768
Informacije
PRODAJEMO ISKLJUČIVO NOVE PROIZVODE ! ! !

Za dalje informacije, možete me kontaktirati na telefon, ovde na sajtu KupujemProdajem, ili na aplikacijama Viber i WhatsApp.

Od momenta poručivanja očekivani rok isporuke je do 2 radna dana. Informacije o terminu isporuke dobićete od kurirske službe Post Ekspress.
Hvala na razumevanju.
PredlogProblemKontakt

U skladu sa Pravilima i uslovima korišćenja i Polisom o poštovanju privatnosti, KupujemProdajem koristi Cookie-je da bi obezbedio dobro korisničko iskustvo, prikazivanje personalizovanog sadržaja, prikazivanje reklama, kao i druge funkcionalnosti i usluge koje ne bismo mogli da obezbedimo bez Cookie-ja.