slika
1 od 1

Led Bluetooth rasklopiva sijalica 36w

1.860 din

Kučevo
Novo
30
0
pre 11 dana
Odgovara na 89% poruka, uglavnom u roku od 6 sati.
T.R Jovalex Kučevo
Član od 09.05.2015.
kp izlog

Snaga: 36W 
Napon: AC 100-240V 
Radna frekvencija: 50-60HZ 
Radna temperatura: -10-50 ℃ 
Verzija Bluetooth-a: 4.0 EDR 
Bluetooth udaljenost: 8M 
Kompatibilna utičnica: E27


Ova muzička LED sijalica ne koristiti se samo kao normalna LED sijalica, već se može koristiti i kao Bluetooth zvučnik i RGB svetlo sa promenom boje. To je najbolje rešenje za sinhronizaciju svetla i zvuka i potpunu atmosferu koja u potpunosti odgovara vašem raspoloženju. Neka se vašoj zabavi doda puno boje i zvuka.

Višestruka primena Led bežičnog zvučnika, sijalica radi sa standardnom bazom E26 / E27, možete ga koristiti kao led sijalicu, savršeno za unutrašnju upotrebu. Pogodno za bar, restoran, spavaću sobu, ormar, kabinet, hodnik, radionicu, garažu, zabavu i druga mesta, vašim prijateljima će svideti magična zabava naučne fantastike.

Stereo efekat basa Digital Digitalnih pojačala od 5 vati visokih performansi. Možete pojačati glasnoću da biste čak i velike prostorije ispunili zvukom visokog kvaliteta i bogatim basovima. Naš napredni procesor digitalnih signala osigurava neverovatno preciznu reprodukciju muzike bez izobličenja čak i pri maksimalnoj jačini zvuka.

Jedinstveni dizajn sa širokim uglom čini područja u tami mnogo svetlijim. 3 glave panela mogu se podesiti i mogu se preklopiti do 90 stepeni, široko osvetljeno područje od 360 stepeni zadovolji će vaše potrebe, savršen poklon za rođendan, zabave. ..

Bluetooth svetlo od 36 W jednako je uobičajnom svetlu od 80 W, uštedite više od 50% na računu za struju. Opremljena živopisnim RGB sistemom boja, po vašoj želji možete odabrati 13 boja. Dugi životni vek čini dužu upotrebu i smanjuje vreme zamene.

ID Oglasa: #150042871
Informacije

Svi proizvodi su deo naše ponude i nisu uvek dostupni za poručivanje,   pa Vas molimo da nas prvo kontaktirate radi provere dostupnosti.

Zbog velikog broja artikala čestih izmena cena dobavljača postoji mogućnost da neke od cena nisu ažurne.   Robu šaljemo nakon što kupca obavestimo o ceni, dostupnosti i ostalim informacijama!

PredlogProblemKontakt

U skladu sa Pravilima i uslovima korišćenja i Polisom o poštovanju privatnosti, KupujemProdajem koristi Cookie-je da bi obezbedio dobro korisničko iskustvo, prikazivanje personalizovanog sadržaja, prikazivanje reklama, kao i druge funkcionalnosti i usluge koje ne bismo mogli da obezbedimo bez Cookie-ja.