slika
slika
slika
1 od 3

Led lampa

2.600 din

Beograd | Novi Bg.
Kao novo - nekorišćeno
13
0
pre 10 dana
Odgovara na 84% poruka, uglavnom u roku od 6 sati.
Shop Shop
Član od 23.02.2023.
Svi oglasi
 

1. Висококвалитетни материјали: АБС инжењерска пластика високе чврстоће, потпуно затворена структура, отпорна на експлозију и водоотпорност, ниво водоотпорности ИП55 и спречава прскање воде у свим правцима. Отпоран на прашину и ударце.2. Напајање у хитним случајевима: користи се као мобилно напајање. УСБ излаз или мобилни уређаји у хитним случајевима. порт на дну лампе може се користити као напајање за паметне телефонеОпис: Назив: ЛЕД рефлектор Материјал: АБС+ЛЕДБатерија: уграђена батеријаИзвор светлости: далеко и близу двоструко светлоизворСветлосни ток: 3000ЛМЗатамњење: затамњење на више нивоа Извор светлости: жуто светло, црвено светло, плавосветло (са сочивом) Величина: 300 к 150 ммНапајање: соларно/усб пуњење. Бруто тежина: 356гЛиста потрепштина за путовање: ЛЕД рефлектор к 1УСБ кабл за пренос података к 1Троугласти носач к 1 (само за производе са носачем)

Proizvode mozete poruciti pozivom sms porukom viber na broj 0611830339 ili na kp
ID Oglasa: #156612735
Informacije
Garancija na ispravnost



Povracaj ne vrsimo



Samo zamene u slucaju da imate neki problem sa proizvodom javite nakon sto dobijete paket nakon toga ne uvazavamo reklamacije
PredlogProblemKontakt

U skladu sa Pravilima i uslovima korišćenja i Polisom o poštovanju privatnosti, KupujemProdajem koristi Cookie-je da bi obezbedio dobro korisničko iskustvo, prikazivanje personalizovanog sadržaja, prikazivanje reklama, kao i druge funkcionalnosti i usluge koje ne bismo mogli da obezbedimo bez Cookie-ja.