slika
slika
slika
slika
slika
slika
1 od 6

Led novogodisnja rasveta meteorska kisa BELA BOJA

1.000 din

Pančevo
Kao novo - nekorišćeno
270
4
juče
Odgovara na 1% poruka, uglavnom u roku od 15 minuta.
Moj Shop 064/555-4765
Član od 23.03.2017.
Set Meteorska LED kiša, 8 štapića po 50cm dužine bela boja. Kada su priključeni na napajanje, perle leda za padanje kiše počinju da svetle jedna po jedna, efekat treperenja je poput kiše meteora na noćnom nebu ili kao sneg koji nasumično pada. Uživajte u romantičnoj i veseloj atmosferi.

Kada su priključeni na napajanje, perle leda za padanje kiše počinju da svetle jedna po jedna, efekat treperenja je poput kiše meteora na noćnom nebu ili kao sneg koji nasumično pada. Uživajte u romantičnoj i veseloj atmosferi.

IP65 vodootporna i super svetla: Ova led svetla imaju IP65 vodootpornost, mogu da izdrže kišu i sneg i veoma su pogodna za spoljašnju dekoraciju. Super kvalitetne LED perle, što čini da padajuća kiša meteora bude lepša i svetlija. Veoma je privlačano čak i iz daljine.

Postoji 8 cevi lampe na užetu, dužina cevi je 50 cm, usvaja dizajn repnog utikača, te može povezati više od dva svetla, i lako se napajaju utikačem, a osvetljenost se neće smanjiti.

Vrhunski PVC materijal je otporan na koroziju i starenje, što produžava život kišnih lampi.

Višenamenska dekoracija: Ova padajuća kišna svetla pogodna su za unutrašnju i spoljašnju upotrebu. Ne samo za kuću, terasu, dvorište, baštu, drveće, krovnu liniju, ulicu, dekoraciju tržnog centra, veći idealan izbor za Božić. Noć veštica, zabavu , Dan zaljubljenih, dekoracija venčanja, stvaranje romantičnih i veselih svetlosnih efekata.

SPECIFIKACIJA PROIZVODA:
Dužina niza: 2.5m
Dužina stapića: 50cm
Komplet sadrži: 8 štapića
Boja: Bela (U ponudi imamo plavu, zutu, i rgb sarenu)
Materijal: Plastika/PVC
Napajanje: 220v
ID Oglasa: #141200234
Informacije
LIČNO PREUZIMANJE JE MOGUĆE U PANČEVU ILI SLANJE KURIRSKOM SLUŽBOM NA ADRESU KOJU NAVEDETE PRILIKOM PORUČIVANJA PROIZVODA.

Zbog prevelikog broja poruka nismo u mogućnosti da odgovorimo na sve poruke, zato Vas molimo da nas kontaktirate.

UKOLIKO SU VAM POTREBNE VIŠE INFORMACIJA MOŽETE NAS KONTAKTIRATI  NA 064/555-4765 VIBER/KP/POZIV/SMS
PredlogProblemKontakt

U skladu sa Pravilima i uslovima korišćenja i Polisom o poštovanju privatnosti, KupujemProdajem koristi Cookie-je da bi obezbedio dobro korisničko iskustvo, prikazivanje personalizovanog sadržaja, prikazivanje reklama, kao i druge funkcionalnosti i usluge koje ne bismo mogli da obezbedimo bez Cookie-ja.