slika
slika
slika
slika
slika
slika
slika
slika
slika
1 od 9

Led Paneli sa daljinskim Vodootporni Rainbow shower

1.200 din

Beograd
Kao novo - nekorišćeno
104
2
pre 13 dana
Odgovara na 99% poruka, uglavnom u roku od 15 minuta.
Jelena_Alex 064 839 69 80
Član od 14.12.2014.
Svi oglasi

Pods led svetlo sa daljinskim upravljanjem

Led rasveta vodootporna

Ovo su male, kružne mahune koje su opremljene sa 13 LED svetala u svakoj. Ovo stvara mnogo svetlosti, tako da možete osvetliti prostore unutar i izvan svog doma. Ideja je da kupite određeni broj ovih mahuna i postavite ih u bilo koju oblast koju želite da osvetlite - terasu, baštu, prostore unutar kuće, itd.

Opcije boja

Postoji 16 različitih opcija boja za ova svetla. Možete ih mešati i kombinovati da biste imali različite šeme boja, stvarajući različita raspoloženja za svaku situaciju koja se pojavi.

Daljinsko upravljanje

Svetla dolaze sa daljinskim upravljačem kako bi se olakšalo upravljanje svetlima sa udaljenosti. Ovaj daljinski upravljač radi sa udaljenosti od 30 stopa, omogućavajući vam da se opustite izdaleka i da uključite ili isključite svetla ili promenite režim.

Režimi osvetljenja

Postoje 4 različita režima osvetljenja dostupna sa ovim mahunama, tako da možete da treperite ili rastvarate između boja ako želite. Ovo zaista može dodati posebno raspoloženje večeri, a takođe je i veoma zabavno.

Vodootporan i potopljen

Ove mahune rade pod vodom, što znači da ih možete potopiti u bazen, ribnjak ili bilo koju drugu vodu i nastaviće da dobro funkcionišu. Ovo zaista može dodati mnogo lepote i intrige vašem dvorištu, a kada je u pitanju bazen, to je odlična bezbednosna karakteristika. Ako uživate u kupanju noću, svetla je od velike pomoći.

Usisne čašice i magnet

Mahune su opremljene usisnim čašama i magnetom, što vam znatno olakšava pričvršćivanje na predmete i nameštaj. Imaju snažan stisak i neće ostati nepovezani.

ID Oglasa: #145191880
Informacije
  JELENA_ALEKS   064 839 69 80

PUSTITE PORUKU PREKO KP

PRIMAMO I POZIVE

VIBER PORUKE

SMS



ODGOVORICEMO U NAJKRACEM MOGUCEM ROKU.



Za kontakt najbolje prvo poruka preko KP - Sms - Viber

POPUSTI NA KOLICINU



MOGUCNOST LIČNOG  PREUZIMANJA  NA VISE LOKACIJA

Ukoliko porucujete potrebno je ostaviti Vaše podatke

za slanje.

Placanje se vrši pouzećem.
PredlogProblemKontakt

U skladu sa Pravilima i uslovima korišćenja i Polisom o poštovanju privatnosti, KupujemProdajem koristi Cookie-je da bi obezbedio dobro korisničko iskustvo, prikazivanje personalizovanog sadržaja, prikazivanje reklama, kao i druge funkcionalnosti i usluge koje ne bismo mogli da obezbedimo bez Cookie-ja.