slika
slika
slika
slika
slika
1 od 5

LED Prenosiva Lampa (3 moda svetlosti)

1.599 din

Beograd
Kao novo - nekorišćeno
4
0
pre 12 dana
Odgovara na 19% poruka, uglavnom u roku od 6 sati.
Mirtos Shop
Član od 06.04.2021.
kp izlog
Led prenosiva lampa

Prenosiva lampa za kuhinju i ostale mračne površine je inovativno rešenje koje će vam pružiti praktičnost i osvetljenje gde god da vam je potrebno. Ova lampa je dizajnirana sa nizom korisnih funkcija koje će olakšati vašu svakodnevnu upotrebu.

Još jedna prednost ove lampe je njen energetski efikasan rad zahvaljujući LED tehnologiji. LED sijalice troše manje energije u poređenju sa konvencionalnim sijalicama, čime vam omogućavaju duže korišćenje baterija i uštedu na dugoročnom planu. Osim toga, LED sijalice imaju duži vek trajanja, tako da nećete morati često da ih zamenjujete.

Prenosiva lampa za kuhinju i ostale mračne površine je savršen dodatak vašem domu koji će vam pružiti svetlost i funkcionalnost kada vam je najpotrebnije. Uživajte u praktičnosti i jednostavnosti korišćenja ove lampe i osigurajte dobro osvetljenje svog radnog prostora bez obzira na to gde se nalazite.

 

Jedna od glavnih karakteristika ove lampe je njen kompaktni i prenosivi dizajn. Sa svojim malim dimenzijama, lako je nositi je sa sobom i postaviti na bilo koju površinu koju želite da osvetlite. Bez potrebe za kablovima ili utičnicama, možete je koristiti i na mestima gde nema električne energije, kao što su špajzovi, podrume ili kampovanja na otvorenom.


Postavlja se Lako

Lampa je opremljena LED svetlima visokog kvaliteta koja pružaju snažno i ravnomerno osvetljenje. Ova tehnologija omogućava vam da uživate u svetlima visokog intenziteta, istovremeno štedeći energiju i pružajući dugotrajnu upotrebu. Možete birati između različitih režima osvetljenja, prilagođavajući ih svojim potrebama i stvarajući optimalnu atmosferu u prostoru.


Mod za menjanje boja

Lampa takođe ima dodatne funkcije koje je čine još praktičnijom. Ugrađena magnetna podloga omogućava vam da je jednostavno postavite na metalne površine poput frižidera ili rerne. Osim toga, lampa je opremljena i držačem za pričvršćivanje na zid, tako da je možete postaviti na bilo koju površinu bez ostavljanja tragova.







Ukoliko želite da poručite proizvod ostavite podatke za isporuku:
1. Ime i prezime
2. Ulica i kućni broj
3. Mesto
4. Poštanski broj
5. Broj telefona
Poruku sa navedenim podacima možete poslati na više načina:
• Preko platforme KupujemProdajem koristeći opciju za slanje poruke prodavcu.
• Direktnom porukom na broj telefona 0628254714
• Pozivom na broj telefona 0628254714 za direktan razgovor
Proverite da su svi podaci tačni i kompletni kako bi proces poručivanja bio što brži i efikasniji.

ID Oglasa: #165663879
PredlogProblemKontakt

U skladu sa Pravilima i uslovima korišćenja i Polisom o poštovanju privatnosti, KupujemProdajem koristi Cookie-je da bi obezbedio dobro korisničko iskustvo, prikazivanje personalizovanog sadržaja, prikazivanje reklama, kao i druge funkcionalnosti i usluge koje ne bismo mogli da obezbedimo bez Cookie-ja.