slika
slika
slika
slika
slika
slika
slika
slika
slika
slika
slika
slika
slika
slika
slika
1 od 15

led proektor zvezdano nebo bluetooth zvucnik fudbal

3.500 din

Leskovac
Kao novo - nekorišćeno
93
2
pre 9 dana
Odgovara na 76% poruka, uglavnom u roku od 6 sati.
slanje od 7maja GODISNJI ODMOR
Član od 21.05.2010.
kp izlog
Fezax Star noćno svjetlo projektor, romantično zvjezdano svjetlo s Bluetooth zvučnikom i aktiviranim zvukom, projektor svjetla Nebula Galaxy, 28 svjetlosnih efekata za spavaću sobu, dom, pozorište, uređenje sobe, zabavu

 

  • ⚽【Najnovija verzija i ultra-visoki prikaz】Kao profesionalni proizvođač projektora, fokusirani smo na stvaranje romantičnog i jasnog pogleda za našeg kupca, naš najnoviji galaxy projektor za noćno svjetlo je jasniji od projektora svjetla drugih marki.  Projektor može direktno projektovati zvijezde, mjesec i maglinu visoke rezolucije putem generiranog HD zraka, stvarajući zadivljujuće vizualno iskustvo, stavljajući vas u fantastičnu scenu galaksije.
  • ⚽【28 umirujućih Aurora svjetlosnih efekata 】Visokokvalitetni projektor noćnog svjetla ima 28 dostupnih modova boja za glatku auroru, ne samo da može stvoriti opuštajuću ugodnu zvjezdanu atmosferu, smanjiti vaš stres i umor, već i ukrasiti vaš Božić, godišnjicu, rođendan, zabavu , plesna zabava, vjenčanje, uređenje soba, kućno kino.
  • ⚽【Bluetooth zvučnik i aktiviran zvuk】Ovo je nevjerovatan dizajn, noćno svjetlo Galaxy ugrađeno u funkciju Bluetooth zvučnika i USB utor za disk, možete puštati svoju omiljenu muziku dok će zvijezda i maglina treperiti uz zvuk muzike.  Zamislite kako je udobno i opuštajuće kada uz muziku uronite u scenu Aurore.
  • ⚽【Daljinski upravljač i jednostavan za korištenje】Naš projektor moon star dolazi s daljinskim upravljačem, može vam pomoći da lakše upravljate projektorom noćnog svjetla.  Kao što je promjena svjetlosnog efekta, podešavanje svjetline, reprodukcija/pauziranje pokreta.  Nebula projektor također ima opcije tajmera za automatsko isključivanje, ugrađenu funkciju automatskog isključivanja 1H/2H.
  • ?【Odlična ideja za poklon za djecu i odrasle】Kao roditelji, da li želite da stvorite prelijepu noć za svog slatkog dječaka/djevojčicu?  Kao sin/kćerka, da li želite da vaši roditelji imaju opuštajuću ugodnu noć kako bi smanjili stres i umor?  Želite li svojoj djevojci/dečku prirediti iznenađenje?  Šta sada tražite! !!  Naručite ga za svoju slatku porodicu.

 

ID Oglasa: #148546640
Informacije

 sajt   fipkashop com 

placanje  po prijemu pouzecem ukupna postarina do 5kg  360din

5-10kg 450din  10-20kg 600din do30kg 900din  do  50kg 1200din

svi  predmeti  koje  prodajem  su  novi  nekorisceni ispravni neosteceni
za  narudzbinu posaljite  podatke 
ime prezime  ulica  br  mesto  i  telefon
licno  preuzimanje   od 12h  do 22h

NE SALJEM  PREPORUCENIM PISMOM

 

PredlogProblemKontakt

U skladu sa Pravilima i uslovima korišćenja i Polisom o poštovanju privatnosti, KupujemProdajem koristi Cookie-je da bi obezbedio dobro korisničko iskustvo, prikazivanje personalizovanog sadržaja, prikazivanje reklama, kao i druge funkcionalnosti i usluge koje ne bismo mogli da obezbedimo bez Cookie-ja.