slika
1 od 1

Led reflektor sa senzorom 10,20,30 i 50w

1.150 din

Niš
Kao novo - nekorišćeno
82
3
pre 15 dana
Odgovara na 99% poruka, uglavnom u roku od 60 minuta.
Nikola
Član od 23.11.2016.
Svi oglasi
Novo u originalnom pakovanju.

10w - 1150din

20w - 1350din

30w - 1550din

50w - 1750din

 

U odnosu na stari model ovaj je itekako lepsi i kvalitetniji, na starom modelu smo imali samo jednu veliku SMD diodu na sredini dok kod novog modela su SMD diode svuda po reflektoru sto emitira jako jace i kvalitetnije svetlo.  

 

LED reflektor sa senzorom pokreta je vrsta rasvetnog uređaja koji koristi LED (Light Emitting Diode) tehnologiju za osvjetljavanje spoljasnih prostora kao što su dvorišta, parking mesta, dvorisni putevi i slično. Ovaj reflektor je opremljen senzorom pokreta koji automatski uključuje svetlo kada detektuje prisustvo kretanja u svom okruženju.

Evo nekoliko ključnih karakteristika ovog proizvoda:

LED tehnologija: Reflektor koristi LED diode kao izvor svjetlosti. LED tehnologija pruža visokokvalitetno osvetljenje uz manju potrošnju energije u poređenju s tradicionalnim sijalicama, što ga čini energetski efikasnim.
Senzor pokreta: Senzor pokreta na reflektoru omogućava automatsko uključivanje svetla kada se detektuje kretanje u određenom dometu senzora. To je korisna opcija za osvetljavanje prostora kada ljudi ili vozila prolaze pored njega, što doprinosi i sigurnosti i energetskoj uštedi.
Domet i osetljivost: Reflektor ima podesivu osetljivost senzora i domet otkrivanja pokreta. To znači da korisnik može prilagoditi koliko osetljiv reflektor treba biti na pokret u okolini i na koji udaljenost će senzor detektovati pokret.
Vodootporan i izdržljiv: LED reflektor sa senzorom pokreta je izrađen od visokokvalitetnih materijala koji su otporni na vremenske uslove, što osigurava dugotrajnost i pouzdanost proizvoda, čak i pod kišom ili snegom.
Montažne opcije: Reflektor se obično može montirati na zid, strop ili drugu površinu.  
Automatsko isključivanje: Osim automatskog uključivanja,   reflektor ima i vremensko ograničenje ili mod za automatsko isključivanje svetla nakon određenog vremenskog intervala, što dodatno doprinosi uštedi energije.

LED reflektor sa senzorom pokreta je koristan proizvod za osvetljavanje spoljasnog prostora, pružajući sigurnost, praktičnost i efikasnost u svakodnevnoj upotrebi.
ID Oglasa: #163213188
PredlogProblemKontakt

U skladu sa Pravilima i uslovima korišćenja i Polisom o poštovanju privatnosti, KupujemProdajem koristi Cookie-je da bi obezbedio dobro korisničko iskustvo, prikazivanje personalizovanog sadržaja, prikazivanje reklama, kao i druge funkcionalnosti i usluge koje ne bismo mogli da obezbedimo bez Cookie-ja.