slika
slika
slika
slika
slika
slika
slika
slika
1 od 8

Led RGB+Daljinac Lopta 40cm dimmable Punjiva Lumisky Bibby

7.990 din

Beograd | Zvezdara
Kao novo - nekorišćeno
177
6
pre 14 dana
Odgovara na 80% poruka, uglavnom u roku od jednog dana.
Miloš
Član od 08.04.2008.
kp izlog

Lumisky
BOBBY ∅40cm multicolored dimmable LED floating wireless light ball with remote control and induction base


BEŽIČNA LED LOPTA: Bobbi C40 je bežična plutajuća svetlosna kugla sa punjenjem na indukcionom postolju, daljinskim upravljačem i raznobojnom LED bazom.

Ova stona lampa odlikuje se originalnošću, ali i radnom autonomijom (do 12 sati).
Samostalna stolna lampa, uneće zabavan dodir u vaše enterijere i eksterijere i učiniće sve da se razlikuje u pogledu dekoracije. nakon brzog punjenja vaše bežične lampe, ovu stolnu lampu možete koristiti i na otvorenom i u kući. Bilo kao lagana baštenska dekoracija, plutajući ukras, kao spoljna lampa za terasu ili kao bežična lampa u četiri ugla dnevne sobe,
lampa Bobbi C40 se prilagođava svim situacijama.

Svetleća kuglica Bobbi C40, jednom potpuno napunjena, može osvetljavati svuda oko vas skoro 12 sati. Puno vreme punjenja lampe je 6-8 sati na priloženoj indukcionoj bazi LED lopta Bobbi C40 ima raznobojno svetlo koje će u vašu sobu uneti atmosferu koju želite da joj pružite. Crvena, zelena, plava, bela, ružičasta . . . na vama je da izaberete između različitih načina boja!


Roba je uvoz iz Nemačke i Francuske. Proizvedena je za tržište EU, shodno tome je takvog kvaliteta. Predmet prodaje je ono što je u opisu oglasa i što vidite na slikama. Sva roba se proverava pre slanja. U slučaju da robu želite da vratite ili zamenite, roba se vraća bez otkupnine u originalnom pakovanju sa svim pripadajućim delovima. Robu mozete vratiti ili zameniti u roku od dva dana od prijema robe ukoliko roba ne odgovara opisu oglasa i slikama iz oglasa. Kada utvrdimo da je proizvod naš i neoštećen, novac se vraća kupcu u iznosu cene proizvoda(troškove vraćanja snosi kupac).

Kupovinom vise artikala ostvarite popust. Isporuka je brzom poštom na teritoriji Srbije danas za sutra. Može i lično preuzimanje.

Za više informacija pozovite 0649304444 Miloš

Pogledajte moj KP Izlog-HVALA

ID Oglasa: #130187286
PredlogProblemKontakt

U skladu sa Pravilima i uslovima korišćenja i Polisom o poštovanju privatnosti, KupujemProdajem koristi Cookie-je da bi obezbedio dobro korisničko iskustvo, prikazivanje personalizovanog sadržaja, prikazivanje reklama, kao i druge funkcionalnosti i usluge koje ne bismo mogli da obezbedimo bez Cookie-ja.