slika
slika
slika
slika
slika
slika
slika
1 od 7

Led sijalice GU10 RGB+WW

1.390 din

Kosovska Mitrovica
Kao novo - nekorišćeno
27
3
pre 13 dana
Odgovara na 100% poruka, uglavnom u roku od 15 minuta.
Ordo Draconis Km
Član od 01.02.2024.
Svi oglasi
Kontakt telefon: 065 9085491  (WHATSAPP, SMS, POZIV)

Ovo je daljinski upravljiva sijalica sa promenljivim bojama, koja se uklapa u različite svakodnevne potrebe. Nije samo reflektor, već ima širok ugao svetlosti do 45 stepeni, 450 lumena i izuzetan prikaz boja sa visokim indeksom prikaza boja (CRI) od 85. Veoma je jednostavna za upotrebu i prilagođavanje boje i jačine svetlosti.
Sijalica ima 12 boja za izbor, 3 nivoa jačine svetlosti, omogućavajući postavljanje različitih svetlosnih efekata koji zadovoljavaju različite potrebe okoline i odražavaju različita raspoloženja. Ekološki je prihvatljiva i energetski efikasna, ekvivalentna svetlosti 40W sijalice. Funkcija noćnog svetla jednim dugmetom omogućava direktno pružanje slabije svetlosti kako bi zadovoljila potrebe za spavanjem.
Dva režima osvetljenja omogućavaju vam postavljanje odgovarajuće atmosfere kad god to želite, pružajući vam bolje vizuelno iskustvo. Režim bljeska pruža efekat scene tokom koncerta ili scenskih performansi, dopuštajući svetlu i atmosferi da se podudaraju i stvaraju uronjen osećaj. Režim glatkog prelaza automatski menja boje svetlosti u različitim atmosferama, prilagođavajući ritam i stvarajući više iznenađenja i romantike.
Sinhronizacija je revolucionarni inovativni dodatak, idealan za okruženja gde se koristi više sijalica, poput svetiljki na ventilatorima, ugradnih svetala, lusterima, itd. Kada koristimo režim bljeska ili režim glatkog prelaza, ritam promene boja sijalice može biti usklađen. Napomena: Jedan daljinski upravljač može kontrolisati sve sijalice.
Funkcija tajmera omogućava podešavanje broja sati nakon kojih će se svetlo automatski isključiti. Ciklusno vreme (24 sata) je još jedna iznenađujuća opcija tajmera. Možemo instalirati svetlo u dvorištu, dvorištu ili hodniku i postaviti ciklusno vreme (24 sata). Tada će se svetlo automatski uključivati i isključivati svaki dan, menjajući naš život i čineći ga praktičnijim.

POGLEDAJTE SVE OGLASE!

Za poručivanje je potrebno ostaviti podatke u formatu:  

Ime i prezime,  

Adresa,  

Kontakt telefon.

Dostava za 2 do 4 radna dana
             ▄▌▐▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▌                                                             
         ▄▄██▌█                                                            
▄▄▄▌▐██▌█       Post Express                                                       
███████▌█▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▌                                                          
▀O▀▀▀▀▀▀▀OO▀▀▀▀▀▀OO▀ <  
ID Oglasa: #162829090
Informacije

Predmeti su uglavnom nekorišćeni, u originalnom pakovanju, uveženi iz EU. (Ukoliko drugacije nije navedeno u oglasu)

  • Slanje PostEkspresom u celoj Srbiji,
  • ​Radna garancija na proizvode,
  • ​Postoji mogućnost reklamacije.
PredlogProblemKontakt

U skladu sa Pravilima i uslovima korišćenja i Polisom o poštovanju privatnosti, KupujemProdajem koristi Cookie-je da bi obezbedio dobro korisničko iskustvo, prikazivanje personalizovanog sadržaja, prikazivanje reklama, kao i druge funkcionalnosti i usluge koje ne bismo mogli da obezbedimo bez Cookie-ja.