slika
slika
slika
1 od 3

Led Solarni Reflektor

1.500 dinFiksno

Beograd
Kao novo - nekorišćeno
8
1
pre 13 dana
Odgovara na 98% poruka, uglavnom u roku od 6 sati.
Miki
Član od 18.10.2021.
Svi oglasi

Osvetlite Vašu baštu, dvorište ili garažu bez kablova i baterija. Solarno zidno svetlo je idealno rešenje za noćna druženja na terasi. Raspolaže sa tri različita načina rada, 100 LED lampica i svetli u 4 pravca.
Lampa se puni pomoću dnevnog prirodnog svetla, tako da nije potrebno punjenje i menjanje baterija. Vodootporna je i koristi se u svim vremenskim uslovima, tako da je idealna za spoljnju upotrebu - iznad ulaznih ili garažnih vrata, stepenica i neosvetljenih delova dvorišta.
✅ 1. način rada - Lampa će se upaliti samo kada senzor detektuje kretanje. Svetlo ostaje upaljeno 15 sekundi nakon što prestane da detektuje kretanje.
✅ 2. način rada - Lampa će konstantno svetleti prigušenim svetlom, a ukoliko detektuje kretanje, upaliće se jače svetlo koje će trajati 15 sekundi.
✅ 3. način rada - Lampa će konstantno svetleti prigušenim svetlom u toku noći.

ID Oglasa: #165859029
PredlogProblemKontakt

U skladu sa Pravilima i uslovima korišćenja i Polisom o poštovanju privatnosti, KupujemProdajem koristi Cookie-je da bi obezbedio dobro korisničko iskustvo, prikazivanje personalizovanog sadržaja, prikazivanje reklama, kao i druge funkcionalnosti i usluge koje ne bismo mogli da obezbedimo bez Cookie-ja.