slika
slika
slika
1 od 3

LED Svetlo za ormar sa senzorom pokreta 2 kom

2.150 din

Kragujevac
Kao novo - nekorišćeno
65
1
pre 13 dana
Odgovara na 98% poruka, uglavnom u roku od 15 minuta.
Pactum
Član od 10.01.2024.
kp izlog

AKTIVIRANI POKRETOM
Upaliće se automatski u indukcionom režimu noću. Kada ljudi prođu, svetla će se automatski upaliti. možete zadovoljiti svoje potrebe za osvetljenjem u bilo kom trenutku bez dodatnih operacija. Opseg sensiranja je 120 stepeni, a razdaljina sensiranja je 3 stope.

ELEGANTNI DIZAJN
Novi model LED svetlosne trake 2021 ima 36 perli LED lampe. Telo lampe je izrađeno u visokokvalitetnoj izradi. Elegantna tekstura i dizajn pahuljica čine da izgleda jedinstveno. Ovo je inovacija od , nadamo se da će vam se dopasti.

Noćno svetlo LED noćno svetlo se koristi za krevet da olakša ustajanje noću bez uticaja na porodicu. Stepenice Senzorska svetla se koriste na stepenicama, prolazima i drugim lokacijama. Biće uključena kada priđete i biti isključena kada odete da bi obezbedili bezbednost vas i vaše porodice.

OrmarSvetla za ormane se postavljaju u ormane, trpezarijske ormare itd. tako da možete lako da uzmete stvari bez uključivanja osvetljenja cele sobe.
Ručna Ova LED traka može se koristiti i kao ručna lampa, kompaktna i prenosiva. Može se koristiti kao svetlo za hitne slučajeve kada izlazite na piknik ili kampovanje.

 

NAPOMENA: Na poslednjim slikama je proizvod slikan uživo.

ID Oglasa: #162183428
Informacije

Predmeti su uglavnom nekorišćeni, u originalnom pakovanju, uveženi iz Švajcarske, ukoliko nije drugačije naglašeno u oglasu.  

 

  • Slanje AKS-om u celoj Srbiji - PostExpress ukoliko insistirate
  • Lično preuzimanje u Kragujevcu
  • Radna garancija, testirate prilikom preuzimanja, ukoliko nešto nije u redu rešavamo u najkraćem roku

Kontakt: 065 227 56 32

PredlogProblemKontakt

U skladu sa Pravilima i uslovima korišćenja i Polisom o poštovanju privatnosti, KupujemProdajem koristi Cookie-je da bi obezbedio dobro korisničko iskustvo, prikazivanje personalizovanog sadržaja, prikazivanje reklama, kao i druge funkcionalnosti i usluge koje ne bismo mogli da obezbedimo bez Cookie-ja.