slika
slika
slika
slika
slika
slika
slika
slika
slika
slika
slika
slika
1 od 12

LED terapijska lampa 10000 Lux 9W bez UV

4.500 din

Novi Sad
Kao novo - nekorišćeno
Dostupno odmah
56
0
pre 11 dana
Odgovara na 100% poruka, uglavnom u roku od 60 minuta.
Miroslav
Član od 22.11.2011.
Svi oglasi
  • Nadograđena lampa za terapiju svetlom bez UV zračenja】  lampa za svetlosnu terapiju punog spektra oslobađa prirodnu sunčevu svetlost intenziteta 10000 luxa kako bi poboljšala vaš osećaj blagostanja. Ako tražite lampu prirodnog svetla sa sigurnim i udobnim svetlom za povećanje energije, poboljšanje raspoloženja, poboljšanje fokusa i regulaciju sna, uvek možete verovati da naša terapijska lampa može biti vaš najbolji izbor, služiti vam dugo vremena. Bez UV zraka i odsjaja, nije štetan za vašu kožu i oči.
  • Beskonačna funkcija osvetljenja i memorije】Naša kutija za svetlosnu terapiju prilagođena naprednoj tehnologiji osetljive kontrole dodirom olakšava podešavanje svetline od 20% do 100% dugim pritiskom na dugme za napajanje. Odaberite najugodniji intenzitet svetla koji vam je draži. Ugrađena funkcija pametne memorije, jarko LED terapijsko svetlo će zapamtiti vašu poslednju korištenu postavku svetline za brzo dobijanje željenog svetla sledeći put. Prigrlite svoje sunce u svako godišnje doba.
  • Lampa za svetlosnu terapiju s funkcijom 4 tajmera】Lampa za zimsku sunčevu svetlost dolazi sa 4 razumne postavke tajmera - 15 / 30 / 45 / 60 minuta, jednostavno dodirnite dugme tajmera da biste pokrenuli. Počevši od 15 minuta, a zatim produžite do dužeg vremena.  Odaberite uzorak koji vam odgovara i uživajte uz terapijsku lampu za ublažavanje raspoloženja, nesanice i anksioznosti.  Daju vam energiju i održavaju vas u boljem raspoloženju celi dan.
  • Okretno postolje za 90° i prenosni dizajn】 Opremljena mnogo stabilnijim i izdržljivijim postoljem, svetiljka prirodnog dnevnog svetla nije lako pasti. Od 0° do 90° , možete podesiti bilo koji ugao po potrebi, ravnomerno vam pruža bolje efikasno terapijsko svetlo. Zahvaljujući svom ultra tankom, laganom i ugodnom dizajnu, prenosna terapijska svetlosna kutija savršeno se uklapa svuda kao kod kuće, ureda i idealna je za putovanja, pruža vam udobnost sunčeve svetlosti bilo kada i bilo gde.
  • Premijum kvalitet i moderan izgled】S odgovarajućom veličinom i izvrsnom izradom,   patentirana lampa za svetlosnu terapiju s tajmerom uzima u obzir i stilski dizajn izgleda i praktične funkcije, dok učinkovito podiže vaše raspoloženje i energiju, poboljšavajući vaše iskustvo korištenja. Kakav idealan poklon za vašu porodicu i prijatelje.  

U pakovanju pored lampe dobijate i adapter sa kabelom za napajanje i uputstvo .

ID Oglasa: #161349218
Informacije
Pakete šaljem PostExpress-om ili  DExpress-om  , o trošku kupca .

 

Moguće je lično preuzimanje u Novom Sadu , Veterniku ili Futogu .

 

Na nove uređaje dajem garanciju na ispravnost od 3 dana po prijemu robe  , koliko smatram da je sasvim  dovoljno da se ustanovi ispravnost iste .
PredlogProblemKontakt

U skladu sa Pravilima i uslovima korišćenja i Polisom o poštovanju privatnosti, KupujemProdajem koristi Cookie-je da bi obezbedio dobro korisničko iskustvo, prikazivanje personalizovanog sadržaja, prikazivanje reklama, kao i druge funkcionalnosti i usluge koje ne bismo mogli da obezbedimo bez Cookie-ja.