slika
slika
slika
slika
slika
1 od 5

LED traka RGB 5 metara sa USB ulazom

1.450 din

Pančevo
Kao novo - nekorišćeno
71
2
pre 11 dana
Odgovara na 0% poruka.
MOJ SHOP 064/555-4765
Član od 23.03.2017.

Ovo LED traka sa USB priključkom ima 30 RGB 2835 SMD LED dioda po metru sa pametnim kontrolerom i daljinskim jednostavnim za uključivanje i isključivanje jednim pritiskom na daljinskom možete stvoriti sve vrste atmosfere različitih situacija sa osvetljenjem koje menja boju.

Dobra fleksibilnost, može se saviti i preklopiti po želji. Ova LED traka je izuzetno jednostavna za postavljanje i upotrebu. Daljinski upravljač se lako povezuje i dobro kontroliše traku. Led trake se mogu skratiti između svake 3 LED diode. Možete skratiti dužinu trake da biste je prilagodili odgovarajućoj dužini.

Sigurne za upotrebu RGB traka koristi radni napon od 5V i opremljene su zaštitom od kratkog spoja i funkcijom memorije. Izuzetno slabo grejanje, napajanje je ispod sigurne vriednosti za decu i kućne ljubimce.

Široka upotreba

Led RGB trakom možete ukrasiti i osvetleti bilo koji prostor. Vrlo je pogodna za kuhinju, dnevnu sobu, spavaću sobu, pozadinu televizora, ogledalo, vrata, zid, stepenice, plafon, ormarić, zabavu itd.

 

SPECIFIKACIJA PROIZVODA:
USB svetlosna traka sa daljinskim upravljačem sa 24 komande
Dužina: 5 metara
 2835 RGB LED diode
USB kabal: 40cm
LED Količina: 30 led / meter
IP 22
Mogu se koristiti bilo koji uređaji sa 5V USB-om, priključite u USB priključak na TV prijemniku, PC, laptop, Power Bank ili punjaču za telefon.
Samolepljiva zadnja strana sa dvostranom lepljivom trakom
Kontroler sa 24 komande za promenu čarobnih boja
2835SMD RGB LED traka nema čisto belu boju.
Kada pritisnete tipku {W}, istovremeno se pojavljuju crvena, zelena, plava 3 boje

ID Oglasa: #141718253
Informacije
LIČNO PREUZIMANJE JE MOGUĆE U PANČEVU ILI SLANJE KURIRSKOM SLUŽBOM NA ADRESU KOJU NAVEDETE PRILIKOM PORUČIVANJA PROIZVODA.

Zbog prevelikog broja poruka nismo u mogućnosti da odgovorimo na sve poruke, zato Vas molimo da nas kontaktirate.

UKOLIKO SU VAM POTREBNE VIŠE INFORMACIJA MOŽETE NAS KONTAKTIRATI  NA 064/555-4765 VIBER/KP/POZIV/SMS
PredlogProblemKontakt

U skladu sa Pravilima i uslovima korišćenja i Polisom o poštovanju privatnosti, KupujemProdajem koristi Cookie-je da bi obezbedio dobro korisničko iskustvo, prikazivanje personalizovanog sadržaja, prikazivanje reklama, kao i druge funkcionalnosti i usluge koje ne bismo mogli da obezbedimo bez Cookie-ja.