slika
slika
1 od 2

Led UFO Lampa

1.600 din

Beograd
Kao novo - nekorišćeno
229
8
pre 12 dana
Odgovara na 88% poruka, uglavnom u roku od 15 minuta.
NikolaShop
Član od 02.11.2020.
Svi oglasi
Opis predmeta Pametna LED Bluetooth zvučnik muzička sijalica UFO, muzička sijalica sa daljinskim upravljačem od 24 tastera 1. Ova pametna muzička led sijalica može se koristiti ne samo kao led sijalica već i kao zvučnik. 2. Šarene lampice se mogu pobediti u skladu sa ritmom muzike. 3, jačina svetla i muzike je podesiva, daljinski upravljač može istovremeno da kontroliše više sijalica (kontroliše osvetljenje), ali bežični uređaj može biti povezan samo na jednu sijalicu. Daljinski upravljač je obuhvatio 4, pametne sijalice se uglavnom koriste za kućno osvetljenje, ali i za hotele, konferencijske sale, muzeje, barove, kafiće, koktele, rođendane i druge ukrase. napomena: Pre kupovine potvrdite potrebne zavrtnje. Nudimo međunarodne standardne zavrtnje E27 / B22 Daljinski upravljač ne uključuje baterijuspecifikacija: Ulazni napon: 85-265 (V) Snaga: 30V RGB + V Konektor sijalice: E27 / B22 Broj zrnaca LED lampe: 26LED + 24RGB (a) Svetlosni tok: 2000 (lm) Ugao snopa: 180 (stepeni) Boja indeks prikazivanja: 80 Faktor snage: 0,8 Lagani materijal kućišta: aluminijum Materijal senke: PC Može se zatamniti: da Efektivni vek trajanja: 30000 (H) Dimenzije (O * H): 225 * 225 * 120 (mm) Težina: 400 (g) Nivo zaštite: ip30


Dostava Post Express
Ako želite da Vam pošaljemo proizvod, potrebni su sledeci podaci:   

                     Ime i prezime,  
                     Ulica i broj,  
                    Mesto i poštanski broj
              Broj telefona za kontakt   
Možete pogledati ceo asortiman u rubrici "svi oglasi"
ID Oglasa: #117194179
Informacije
PRODAJEMO ISKLJUČIVO NOVE PROIZVODE ! ! !

Za dalje informacije, možete me kontaktirati na telefon, ovde na sajtu KupujemProdajem, ili na aplikacijama Viber i WhatsApp.

Od momenta poručivanja očekivani rok isporuke je do 2 radna dana. Informacije o terminu isporuke dobićete od kurirske službe Post Ekspress.
Hvala na razumevanju.
PredlogProblemKontakt

U skladu sa Pravilima i uslovima korišćenja i Polisom o poštovanju privatnosti, KupujemProdajem koristi Cookie-je da bi obezbedio dobro korisničko iskustvo, prikazivanje personalizovanog sadržaja, prikazivanje reklama, kao i druge funkcionalnosti i usluge koje ne bismo mogli da obezbedimo bez Cookie-ja.