slika
slika
slika
slika
slika
slika
slika
slika
slika
1 od 9

- LED Vintidž sijalice-Edison, E27 G80

1.690 din

Kragujevac
Kao novo - nekorišćeno
27
0
pre 2 dana
Odgovara na 95% poruka, uglavnom u roku od 60 minuta.
Emporium Felix online
Član od 11.12.2018.
kp izlog

KONTAKT: 065 227 56 32

 

 

Izuzetna retro sijalica: ova klasična LED vintage sijalica sa prelepim filamentima i posebnim kugličnim oblikom, sveobuhvatno svetlo od 360 stepeni, izuzetan i jedinstven dizajn u obliku lopte sa toplim svetlom, pruža prijatan i prijatan ambijent. Udoban izvor svetlosti, bezopasan za kožu i oči.

Bezbednost i ekološki prihvatljiva:  starinska LED sijalica sa zaštitom od preopterećenja, kratkog spoja i previsoke temperature. Udoban izvor svetlosti, nije štetan za kožu i oči. CE i RoHS sertifikat, niska toplota, ne proizvodi UV i IR zračenje i ne sadrži olovo, živu i druge zagađujuće elemente.

Visokokvalitetne i izdržljive:  ove retro E27 sijalice od 4 V imaju prelep element dizajna, štede energiju i ekološki su prihvatljive. Izvor svetlosti je konstantan i ne treperi. Napravljen od visokokvalitetnih LED filamenata i stakla, 100% bakarna baza utičnice, prosečni vek trajanja 20.000 sati.
Dekoracija i univerzalnost: sa standardnom bazom E27, retro LED sijalica ima bazu standardne veličine, koja je pogodna za većinu aplikacija za osvetljenje.
Pogodno za lustere, zidne lampe, stone lampe, plafonske lampe, podne lampe.
Obezbedite nostalgičnu i starinsku dekorativnu rasvetu u domu, kafeu spavaće sobe, restoranu, muzeju, umetničkoj galeriji i prodavnicama.

 

 

NAPOMENA: Na poslednjim slikama je proizvod slikan uživo.

ID Oglasa: #162563895
Informacije

Predmeti su uglavnom nekorišćeni, u originalnom pakovanju, uveženi iz Švajcarske, ukoliko nije drugačije naglašeno u oglasu

  • Slanje AKS-om u celoj Srbiji - PostExpress ako insistirate
  • Lično preuzimanje u Kragujevcu
  • Radna garancija, testirate prilikom preuzimanja, ako nešto nije u redu rešavamo u najkraćem roku
PredlogProblemKontakt

U skladu sa Pravilima i uslovima korišćenja i Polisom o poštovanju privatnosti, KupujemProdajem koristi Cookie-je da bi obezbedio dobro korisničko iskustvo, prikazivanje personalizovanog sadržaja, prikazivanje reklama, kao i druge funkcionalnosti i usluge koje ne bismo mogli da obezbedimo bez Cookie-ja.