slika
slika
slika
slika
1 od 4

Magicni svetlosni projektor idealan za rodjendane

3.000 din

Pančevo
Kao novo - nekorišćeno
88
4
pre 13 dana
Odgovara na 1% poruka, uglavnom u roku od 15 minuta.
Moj Shop 064/555-4765
Član od 23.03.2017.

Uživajte u divnim trenucima i ne brinite za isključivanje svetla.

Projekcija romantičnog fantastičnog zvezdanog neba za spavaću sobu svake večeri, puštajte omiljenu muziku, ugrađena 1H, 2H ili funkcija automatskog isključivanja 4H, automatski štedi.

Možete stvoriti toplo i tiho okruženje za spavanje koje će vama i vašem detetu pomoći da brzo i bezbrižno zaspite.

Projektor 3 u 1 sadrži većinu neverovatnih karakteristika, 4 jednobojna, 6 dvobojnih, trepćućih / bledećih / nestajućih / statičnih, svetala se može prilagoditi od 30% do 60% do 100%, okeanski talas i zvezde savršeno su uklopljeni.

Promenite boju da biste komponovali različite svetlosne efekte koji će deci pomoći da podstaknu radoznalost, maštu i kreativnost i istražite misterije na zvezdanom nebu.

Ugrađeni mini bluetooth zvučnik za muziku i opcija USB otvora. Savršen zvuk idealan je za sviranje uspavanki, ambijentalnih zvukova ili klasične muzike. Slušajte svoju omiljenu muziku, opustite se i meditirajte sa svetlima projektora galaksije kako biste smanjili umor od posla.

Daljinski upravljač je vrlo zgodan, bez složenih operacija i vrlo je prikladan za decu i odrasle. Može raditi ne samo sa tasterima samog galaxy projektora već i sa daljinskim upravljačem. Možete kontrolisati i prilagoditi svetlinu, slobodno uključiti / isključiti svetla, promeniti način osvetljenja i muzičke pesme i lako stvoritii atmosferu.

Najnoviji režim treperenja glasom, što znači da će sve dok postoji muzika, pljeskanje ili neki drugi ritam svetla treptati u skladu sa ritmom muzike, pretvarajući tako vaš plafon u treperavo noćno nebo . Ovaj zvezdasti projektor idealan je za porodične zabave / dečije rođendane / karaoke večeri

ID Oglasa: #140870877
Informacije
LIČNO PREUZIMANJE JE MOGUĆE U PANČEVU ILI SLANJE KURIRSKOM SLUŽBOM NA ADRESU KOJU NAVEDETE PRILIKOM PORUČIVANJA PROIZVODA.

Zbog prevelikog broja poruka nismo u mogućnosti da odgovorimo na sve poruke, zato Vas molimo da nas kontaktirate.

UKOLIKO SU VAM POTREBNE VIŠE INFORMACIJA MOŽETE NAS KONTAKTIRATI  NA 064/555-4765 VIBER/KP/POZIV/SMS
PredlogProblemKontakt

U skladu sa Pravilima i uslovima korišćenja i Polisom o poštovanju privatnosti, KupujemProdajem koristi Cookie-je da bi obezbedio dobro korisničko iskustvo, prikazivanje personalizovanog sadržaja, prikazivanje reklama, kao i druge funkcionalnosti i usluge koje ne bismo mogli da obezbedimo bez Cookie-ja.