slika
slika
slika
slika
1 od 4

Muzička rasklopiva lampa luster 48w sa blututom

1.490 din

Leskovac
Kao novo - nekorišćeno
153
3
pre 13 dana
Odgovara na 99% poruka, uglavnom u roku od 15 minuta.
Stefan Djordjevic
Član od 22.04.2021.
Svi oglasi

Muzička LED sijalica ne koristiti se samo za svetlo, već je takodje Bluetooth zvučnik i RGB svetlo sa promenom boje uz pomoć daljinskog upravljača.  To je najbolje rešenje za sinhronizaciju svetla i zvuka, koja pravi atmosferu da u potpunosti odgovara Vašem raspoloženju.  Neka se Vašoj zabavi doda puno fantastičnih boje i zvuka.

Korišćenjem LED RGB svetla štedite energiju, svetlo simulira prirodna optička vlakna, veoma prijatna i nezasljepljujuća, bez treperenja i bez oštećenja očiju.

Bluetooth se može lako povezati sa mobilnim telefonom i puštati muziku. Pogodno za dnevnu sobu, spavaću sobu, dečju sobu, kafić itd. Glasnoća muzike, takodje, jačina i boja svetla je podesiva, daljinski upravljač može istovremeno kontrolisati više sijalica.

E27 standardno grlo lampe, jednostavna i brza instalacija, jednostavna zamena.

Fenomenalan dizajn,  sklopivog i rasklopivog oblika, štedi prostor i jednostavno rukovanje, sjajna je muzička lampa za uređenje mnogih prostora.

ID Oglasa: #146860551
PredlogProblemKontakt

U skladu sa Pravilima i uslovima korišćenja i Polisom o poštovanju privatnosti, KupujemProdajem koristi Cookie-je da bi obezbedio dobro korisničko iskustvo, prikazivanje personalizovanog sadržaja, prikazivanje reklama, kao i druge funkcionalnosti i usluge koje ne bismo mogli da obezbedimo bez Cookie-ja.