slika
slika
slika
slika
slika
slika
slika
1 od 7

Narwhal Dimmable LED Ceiling Light with Remote Control, 6 Bu

10.000 din

Beograd
Kao novo - nekorišćeno
62
7
pre 13 dana
Odgovara na 98% poruka, uglavnom u roku od 60 minuta.
Sve Sa Amazona
Član od 12.10.2019.
Svi oglasi

Super svetao i štedi energiju. Narvhal LED plafonsko svetlo ima štedljivu i podesivu snagu svetlosti od 2400lm/5760lm/9180lm, da obezbedi dovoljno jako svetlo i odlično toplo/belo/neutralno svetlo za svaku prostoriju i obezbedi idealno osvetljenje za LED plafonska svetla.
LED plafonsko svetlo sa mogućnošću zatamnjivanja: Uključuje daljinski upravljač i aplikaciju, možete slobodno podesiti boju i osvetljenost svetla, 2700K-7000K, podešavanje osvetljenosti, toplo/svetlo, prema vašem dobrom raspoloženju, plafonsko svetlo sa memorijskom funkcijom, nije vam potrebno da resetujete režim svaki put kada ga uključite.
Zaštita očiju i bez treperenja: Ovo modernizovano plafonsko svetlo ima visok indeks prikazivanja boja CRI 90+. Živo, prirodno svetlo omogućava nam da vidimo predmete u njihovim pravim i originalnim bojama, što je prijatnije za oči. Ova LED plafonska lampa ima visokokvalitetno kućište od akrilnog stakla (PMMA = plastike) sa mat površinom. Zahvaljujući visokoj propusnosti svetlosti, svetlost se ravnomerno raspoređuje po prostoriji bez odsjaja, što je prijatnije za oči.
[Jednostavna instalacija] Dajemo vam sve zavrtnje i pribor koji su vam potrebni, uputstva za instalaciju na različitim jezicima su uključena. Pričvrstite LED svetlosnu ruku na okruglo telo, povežite kablove i gotovi ste. Takođe je veoma lako da jedna osoba samostalno instalira LED svetla!

ID Oglasa: #161583950
Informacije

Amazon roba iz Nemačke

Robu saljem iskljucivo postexpress-om ili Bexom, mogucnost uplate unapred radi manje postarine ili slanje pouzecem, takodje moguce je i licno preuzimanje uz prethodnu najavu. Petlovo Brdo, Vidikovac…
Pogledajte i moje ostale oglase

PredlogProblemKontakt

U skladu sa Pravilima i uslovima korišćenja i Polisom o poštovanju privatnosti, KupujemProdajem koristi Cookie-je da bi obezbedio dobro korisničko iskustvo, prikazivanje personalizovanog sadržaja, prikazivanje reklama, kao i druge funkcionalnosti i usluge koje ne bismo mogli da obezbedimo bez Cookie-ja.