slika
slika
slika
slika
slika
slika
slika
slika
slika
slika
1 od 10

SALIPT LED lampa kredenac , sa 4 USB port za punjenje

2.999 din

Novi Sad
Kao novo - nekorišćeno
30
2
pre 12 dana
Odgovara na 90% poruka, uglavnom u roku od 60 minuta.
Vukasin
Član od 15.05.2012.

salipt LED noćna lampa, sa 4 USB priključka za punjenje, pametno noćno svetlo, stolne lampe koje se mogu zatamniti na dodir, RGB svetla koja menjaju boju za spavaću sobu, dnevnu sobu, kancelariju, [energetska klasa A]

 

Raznovrsna svetlosna salipt LED lampa na dodir je prilagodljiva pametna lampa sa 8 svetlih boja i 3 režima (Blic / Strobe / Fade). Različiti režimi osvetljenja odgovaraju različitim potrebama. Napomena: Radi samo kada je lampa priključena na napajanje. Ne svetli bez povezivanja.
Aktivirana dodirom - Ova stona lampa se kontroliše samo jednim dodirnim prekidačem na vrhu, što olakšava uključivanje i isključivanje, promenu režima osvetljenja ili podešavanje automatskog isključivanja.
4 USB porta za punjenje - Baza noćne lampe dolazi sa 4 korisna USB porta za punjenje koja vam omogućavaju da lako punite svoje uređaje. 4 porta mogu dobro zadovoljiti vaše svakodnevne potrebe za punjenjem. Ne samo da može da zaštiti baterije vašeg mobilnog telefona i drugih elektronskih uređaja, već vam takođe može omogućiti da punite celu noć. Pored toga, još uvek se može puniti kada je lampa isključena.
Jednostavna kontrola - Pritisnite ga dugo da biste uključili / isključili i kratko pritisnite da biste promenili boje. Dodirnite kontrolnu tablu da biste podesili osvetljenost od 10% do 100% ili podesili automatsko isključivanje nakon 1 / 2 / 4 / 6 sati.
Idealan poklon - Ova stona lampa je pogodna za spavaću sobu, trpezariju, dnevni boravak, radnu sobu itd. Idealan je poklon za praznike, rođendane, Noć veštica, venčanja ili zabave.

ID Oglasa: #148618408
Informacije
Pakete saljem Postexpressom, postarinu placa kupac.  

Moguce licno preuzimanje uz predhodni dogovor u Novom Sadu, Futogu.

Garancija na ispravnost.

Ne radim zamene i ne radim povrat novca za pogresno narucene artikle.

Kontakt KP Poruke/Viber.

Vukasin 060 0 164 264

Marko 065 926 4721
PredlogProblemKontakt

U skladu sa Pravilima i uslovima korišćenja i Polisom o poštovanju privatnosti, KupujemProdajem koristi Cookie-je da bi obezbedio dobro korisničko iskustvo, prikazivanje personalizovanog sadržaja, prikazivanje reklama, kao i druge funkcionalnosti i usluge koje ne bismo mogli da obezbedimo bez Cookie-ja.