slika
slika
slika
1 od 3

Solarna zidna lampa 4 komada

1.590 din

Pančevo
Kao novo - nekorišćeno
306
19
pre 9 dana
Odgovara na 0% poruka.
MOJ SHOP 064/555-4765
Član od 23.03.2017.

Solarna Zidna Lampa 4 Komada – Pustite sunce da obavi posao koristeći napredne kristalne solarne panele za punjenje tokom dana za sjajno osvetljenje noću. Montirajte bilo gde. Brza i bezbolna instalacija bez potrebe za ožičenjem. Jednostavno uključite prekidač i montirajte ga koristeći priložene zavrtnje i tiple. Senzor od sumraka do zore detektuje prirodno svetlo kako bi isključio svetla tokom dana i automatski se uključuje noću. Otpornost na vremenske uslove. Izdržljiva konstrukcija od nerđajućeg čelika dizajnirana da izdrži ekstremne vremenske uslove za spoljašnju upotrebu. Svetla se gase tokom dana, salarni panel apsorbiju sunčevu svetlost da štede električnu energiju.

Automatsko punjenje i buđenje: Nakon što ih instalirate i uključite, ova solarna svetla će početi da se automatski pune u zoru i automatski će se aktivirati u sumrak. Biće savršen izbor za vaš travnjak, dvorište, baštu i td.

Nema potrošnje struje, nema električne instalacije! Danas, kao rezultat kontinuiranog istraživanja, visoko efikasni solarni paneli u kombinaciji sa moćnim LED modulima daju zaista zadovoljavajući nivo svetlosti. Osvetlite svoje spoljašnje prostore cele noći! Izvlačenje maksimuma iz raspoložive solarne energije je pametno realizovano pomoću inteligentnih korisničkih interfejsa kao što su 3-stepeni dimeri, tajmeri ​​i PIR senzori. Rezultat je potreban balans između autonomije i željenog nivoa svetlosti.

Možete biti sigurni u dugotrajnu funkciju solarne  lampe, zahvaljujući njenoj upotrebi punjivih baterija za solarno punjenje, koje traju mnogo duže od običnih punjivih baterija. Takva tehnologija niže izlazne troškove za vas u budućnosti i proizvod koji je stoga bolji za životnu sredinu.

U pakovolju idu 4 solarne lampe sa opremom za montiranje. Možete ih postaviti bilo gde, otporne su na sve vremenske uslove.

SPECIFIKACIJA PROIZVODA:
Materijal: ABS

Solarni panel: 2v 80ma

Baterija: 1.2V 300 mAh AA battery

Maksimali rad baterije 12 sati

Težina jedne lampe: 65g

Dimenzija: 100mm x 75mm

ID Oglasa: #141111100
Informacije
LIČNO PREUZIMANJE JE MOGUĆE U PANČEVU ILI SLANJE KURIRSKOM SLUŽBOM NA ADRESU KOJU NAVEDETE PRILIKOM PORUČIVANJA PROIZVODA.

Zbog prevelikog broja poruka nismo u mogućnosti da odgovorimo na sve poruke, zato Vas molimo da nas kontaktirate.

UKOLIKO SU VAM POTREBNE VIŠE INFORMACIJA MOŽETE NAS KONTAKTIRATI  NA 064/555-4765 VIBER/KP/POZIV/SMS
PredlogProblemKontakt

U skladu sa Pravilima i uslovima korišćenja i Polisom o poštovanju privatnosti, KupujemProdajem koristi Cookie-je da bi obezbedio dobro korisničko iskustvo, prikazivanje personalizovanog sadržaja, prikazivanje reklama, kao i druge funkcionalnosti i usluge koje ne bismo mogli da obezbedimo bez Cookie-ja.