slika
slika
slika
slika
slika
slika
slika
slika
slika
slika
slika
1 od 11

Solarni reflektori 341 LED 2 komada

68 €

Novi Sad
Kao novo - nekorišćeno
Dostupno odmah
25
4
juče
Odgovara na 100% poruka, uglavnom u roku od 15 minuta.
Roba Iz Švajcarske
Član od 26.11.2012.
Svi oglasi

Solarna svetla sa super svetlim senzorom pokreta: Sigurnosna reflektorska lampa je opremljena sa 341 super svetlim LED diodama, solarna svetla sa većinom LED dioda na tržištu, proizvode do 3500lm 6500K visokog izlaza osvetljenosti i dobro rasipanje toplote, što može pružiti dodatnu osvetljenost i više vidljivo područje, čineći da vaša noć više nije mračna. Savršeno osvetlite vašu terasu, garažu, bazen.

Osvetljenje širokog ugla sa 3 glave】3 podesive svetlosne glave koje se mogu pomerati gore, dole i horizontalno. Spoljna solarna svetla mogu se podesiti po želji kako bi se osiguralo da svaki ugao može maksimalno apsorbovati sunčevu svetlost. Solarni reflektor detektuje ugao osvetljenja do 270° i razdaljinu detekcije od 23 stopa (7m) za veću osvetljenost i veću vidljivu površinu. Solarni panel i reflektori se mogu rotirati pod bilo kojim uglom koji želite.

3 režima osvetljenja: Možete odabrati najprikladniji režim, brži i prenosiviji: ①Režim senzora jakog svetla ②Režim konstantnog osvetljenja pri slabom osvetljenju ③Uvek isključen kada se detektuje pokret. Različiti oblici osvetljenja za vaše dnevne potrebe. Može da obezbedi savršeno osvetljenje za vaš trem, dvorište, ulazna vrata, garažu, prilaz, šetalište, stepenice i još mnogo toga, pa čak i spreči lopove da uđu na vaša vrata da ukradu stvari, dajući klijentima poverenje u njihovu bezbednost.

Nadograđeni osetljiviji PIR detektor pokreta: solarno svetlo je opremljeno nadograđenim čipom za detekciju pokreta i uglom detekcije od 120 stepeni, usvaja unapređenu tehnologiju bežičnog prenosa kako bi se izbegle smetnje signala sa drugih bežičnih uređaja, i ima integrisani PIR senzor pokreta sa visokom osetljivošću. Jednom kada senzor spoljnih solarnih reflektora detektuje kretanje, biće osvetljenje 15 sekundi i bez detekcije pokreta dugo vremena, svetla će se automatski isključiti.

Super veliki i debeli solarni panel: Ova solarna svetla su opremljena sa 2200 mAh punjivom litijum-jonskom baterijom, koja se razlikuje od ostalih solarnih panela na tržištu, sa ugrađenim velikim litijumskim baterijama, a njen radni vek je mnogo duži od ostalih proizvoda u ponudi; Pored toga, veličina i debljina solarnog panela je 2 puta veća od ostalih proizvoda, stopa konverzije sunčeve svetlosti može da dostigne 21%, tako da je naša osvetljenost mnogo svetlija od drugih proizvoda tokom upotrebe.

IP65 vodootporna i laka instalacija: Ova spoljna solarna svetla su napravljena od izdržljivog materijala otpornog na toplotu, IP65 vodootporna obezbeđuje da spoljna lampa može dobro da radi čak i po jakoj kiši, smrzavanju, snežnim olujama. (Saveti za instalaciju: Pričvrstite crnu osnovu vijcima na scenu, a zatim umetnite krak šarke na zadnjoj strani zidne lampe u postolje da biste završili instalaciju. Napomena: Solarni panel preko vrha da apsorbuje solarnu energiju).

Predmet je nekorišćen, u originalnom pakovanju, uvezen iz Švajcarske.

ID Oglasa: #163184013
Informacije

U mojim oglasima imam raznih uredjaja i aparata i svašta drugo zanimljivo tako da sam siguran da će te pronaći nešto što vas zanima. Uredjaji su uvezeni iz, NE proizvedeni u Švajcarskoj, uglavnom sa Amazona. Pravo na reklamaciju imate u roku od tri dana od prijema paketa i slobodno me kontaktirajte kako bi rešili eventualni problem.

Hvala na kupovini!

PredlogProblemKontakt

U skladu sa Pravilima i uslovima korišćenja i Polisom o poštovanju privatnosti, KupujemProdajem koristi Cookie-je da bi obezbedio dobro korisničko iskustvo, prikazivanje personalizovanog sadržaja, prikazivanje reklama, kao i druge funkcionalnosti i usluge koje ne bismo mogli da obezbedimo bez Cookie-ja.