slika
slika
slika
slika
slika
slika
slika
1 od 7

UV reflektor 150W

100 €

Novi Sad
Kao novo - nekorišćeno
Dostupno odmah
110
6
pre 11 dana
Odgovara na 100% poruka, uglavnom u roku od 15 minuta.
Roba Iz Švajcarske
Član od 26.11.2012.
Svi oglasi

150W UV LED svetlo sa 216 visokokvalitetnih perli LED lampe, emituje crno svetlo talasne dužine od 385-400nm, bezbedno za ljudske oči i kožu, i bezopasno za decu i kućne ljubimce

UV LED crno svetlo može da pravi bele objekte, neonske boje, neonske farbe, fluorescentne balone, dekoracije i odeću koja blistavo svetle pod crnim svetlom, savršeno za svetlucanje, rođendanske zabave, neonske žurke, barove, klubove, binu, emisije i Noć veštica, stvaranje spektakla koji privlači pažnju za goste zabave.

Naše UV LED crno svetlo dolazi sa kablom za napajanje 1,5 m sa standardnim evropskim utikačem i dugmetom za uključivanje/isključivanje. Podesivi nosač za 360° može zadovoljiti vaše različite zahteve za uglom sa uglom snopa od 120° za osvetljavanje cele sobe. Svako ljubičasto svetlo teži samo 650 g, vrlo lako za nošenje.

Ovaj UV LED crni reflektor je vodootporan IP65 (ne uranjajte u vodu) i može se koristiti i u zatvorenom i na otvorenom. Imajte na umu da prekidač nije vodootporan!

⚠Napomena: UV LED crno svetlo Temperatura kućišta će se shodno tome povećati nakon duže upotrebe (ovo je normalno), nemojte ga dodirivati direktno rukama. Svetlost talasne dužine 395-400 nm je vrsta svetlosti nevidljiva ljudskom oku, za najbolji efekat crnog osvetljenja, koristite ga u mračnom okruženju.

Cena je za jedan reflektor!

Predmet je nekorišćen, bez originalnog pakovanja, uvežen iz Švajcarske.

ID Oglasa: #158616342
Informacije

U mojim oglasima imam raznih uredjaja i aparata i svašta drugo zanimljivo tako da sam siguran da će te pronaći nešto što vas zanima. Uredjaji su uvezeni iz, NE proizvedeni u Švajcarskoj, uglavnom sa Amazona. Pravo na reklamaciju imate u roku od tri dana od prijema paketa i slobodno me kontaktirajte kako bi rešili eventualni problem.

Hvala na kupovini!

PredlogProblemKontakt

U skladu sa Pravilima i uslovima korišćenja i Polisom o poštovanju privatnosti, KupujemProdajem koristi Cookie-je da bi obezbedio dobro korisničko iskustvo, prikazivanje personalizovanog sadržaja, prikazivanje reklama, kao i druge funkcionalnosti i usluge koje ne bismo mogli da obezbedimo bez Cookie-ja.