slika
slika
slika
slika
slika
slika
slika
slika
slika
slika
slika
1 od 11

Sonoff mini R2 WiFi smart pametni prekidac 2200W

1.190 din

Novi Sad
Kao novo - nekorišćeno
Dostupno odmah
54
1
pre 10 dana
Odgovara na 97% poruka, uglavnom u roku od 60 minuta.
Bojan 0643670359 Novi Sad
Član od 29.02.2016.
Svi oglasi

【Dodajte 2-smernu kontrolu】Osim APP kontrole, MINI prekidač za svetlo takođe može da poveže par dvosmernih prekidača za preklapanje za uključivanje/isključivanje donjeg svetla sa sprata. Takođe možete pratiti status uređaja u realnom vremenu u bilo kom trenutku na APP.
【3 režima okidanja】 SONOFF MINI R2 pametni prekidač podržava 3 režima okidanja koji pulsni režim (radi sa tasterima), ivični režim (radi sa SPDT prekidačima) i sledeći režim (radi sa prekidačima sa oznakom „ ON“ i „ OFF“ i senzori sa suvim kontaktnim izlazom).
【 APP Remote Control 】eVeLink APP vam omogućava da kontrolišete sve SONOFF uređaje bilo gde jednim dodirom preko iOS i Android pametnog telefona, bez ograničenja udaljenosti. Mali i kompaktni pametni prekidač se koristi za različite vrste razvodnih kutija, čak i za najmanju razvodnu kutiju standarda EU. NAPOMENA: Ruter mora biti 2,4 GHz (5,0 GHz ViFi nije podržan).
【 Hands-free upravljanje glasom 】SONOFF MINI ViFi prekidač je kompatibilan sa Amazon Aleka i Google Home Assistant-om. Omogućava vam da koristite svoj glas za kontrolu kućnih uređaja i uživanje u iskustvu bez upotrebe ruku.
【DII režim】 SONOFF MINIR2 vifi prekidač podržava „ uradi sam“ režim (dizajniran za programere) koji omogućava korisnicima da integrišu MINI R2 u svetski sistem za kontrolu pametne kuće otvorenog koda treće strane kako bi postigli LAN kontrolu bez usluge u oblaku, kao što su Home Assistant, openHAB, ioBroker , itd.
B2

-
Za sva pitanja u vezi proizvoda slobodno me kontaktirajte. Moguće je i lično preuzimanje na teritoriji Novog Sada uz prethodni dogovor. Kupac plaća poštarinu
ID Oglasa: #163709440
Informacije

Klikom na Svi oglasi mozete videti i moje ostale oglase

PredlogProblemKontakt

U skladu sa Pravilima i uslovima korišćenja i Polisom o poštovanju privatnosti, KupujemProdajem koristi Cookie-je da bi obezbedio dobro korisničko iskustvo, prikazivanje personalizovanog sadržaja, prikazivanje reklama, kao i druge funkcionalnosti i usluge koje ne bismo mogli da obezbedimo bez Cookie-ja.