slika
slika
slika
slika
slika
slika
slika
slika
slika
slika
slika
1 od 11

Sonoff NSPanel smart zidni WIFI prekidač sa ekranom na dodir

6.490 din

Novi Sad
Kao novo - nekorišćeno
132
6
pre 14 dana
Odgovara na 100% poruka, uglavnom u roku od 15 minuta.
Top Roba 0658530634
Član od 22.11.2013.
Svi oglasi

Predmet ne korišćen u originalnom pakovanju uvežen iz Švajcarske, prve slike su skinute sa amazona ostalo su moje slike, opis je sa amazaona.

 

SONOFF NPanel ViFi Pametni zidni prekidač za scenu, Pametna kontrola doma sa 2 prekidača, Kontrola ekrana osetljivog na dodir za funkciju pametne temperature, Svetla, Rad sa Aleka i Google Home Assistantom

 

【Kontrolni centar sve u jednom】 NPanel vam može pomoći da jednim dodirom postignete korišćenje određenih režima scene u različitim scenama. Pored kontrole zasnovane na scenariju, kompatibilan je sa skoro svim sonoff uređajima i centralnom kontrolnom funkcijom kontrolne grupe.
【Integrisani HMI panel】SONOFF NPanel centralno integriše HMI kontrolu, pametnu kontrolu temperature i pametni zidni prekidač, pretvarajući vaš dom u praktično i pametno mesto.
【Termostat za kućnu automatizaciju】Sa ugrađenim moćnim termostatom, možete podesiti različite unutrašnje temperature za različite vremenske periode, a NPanel će automatski pokrenuti opremu za grejanje ili hlađenje u skladu sa vašim uslovima podešavanja kako bi se prostorija održavala na ugodnoj temperaturi.
【Više načina kontrole】Možete da koristite dvokanalne prekidače, ekran osetljiv na dodir i eVeLink aplikaciju da kontrolišete SONOFF NPanel; Osim toga, SONOFF NPanel podržava Aleka, Alice, Google Assistant, pa čak i Siri prečice, možete kontrolisati svoje kućne aparate jednostavnom glasovnom kontrolom.
【Upoznajte vreme i vreme】 Sa ugrađenim senzorima i ViFi vezom, NPanel pametni zidni prekidač za scenu može u realnom vremenu da ažurira vremensku prognozu, unutrašnju temperaturu, spoljašnju temperaturu, vreme i datum.
Način povezivanja: Povežite telefon na 2,4GHz Vi-Fi, pritisnite i držite uređaj 5 sekundi da biste uređaj prebacili u režim uparivanja i dodajte uređaj u eVeLink APP. Molimo pogledajte brzi vodič i uputstvo za upotrebu za konkretnu upotrebu.

 

Kupac plaća poštarinu.  
Moguć dogovor u vezi prodaje, plaćanja i preuzimanja predmeta, dovoljno je samo da pošaljete poruku.  
Lično preuzimanje na teritoriji Novog Sada po dogovoru.  
Za sve dodatne informacije, pošaljite poruku, poz.   1

   
ID Oglasa: #162727854
Informacije
  • Kupac plaća poštarinu.  
  • Moguć dogovor u vezi prodaje, plaćanja i preuzimanja predmeta, dovoljno je samo da pošaljete poruku.  
  • Lično preuzimanje na teritoriji Novog Sada po dogovoru.  
  • Za sve dodatne informacije, pošaljite poruku, poz.
PredlogProblemKontakt

U skladu sa Pravilima i uslovima korišćenja i Polisom o poštovanju privatnosti, KupujemProdajem koristi Cookie-je da bi obezbedio dobro korisničko iskustvo, prikazivanje personalizovanog sadržaja, prikazivanje reklama, kao i druge funkcionalnosti i usluge koje ne bismo mogli da obezbedimo bez Cookie-ja.