slika
slika
slika
slika
slika
slika
slika
1 od 7

G-lampa difuzor

1.990 din

Beograd
Kao novo - nekorišćeno
12
1
pre 10 dana
Odgovara na 89% poruka, uglavnom u roku od 60 minuta.
David
Član od 09.03.2013.
kp izlog
Šareni ambijent za spavanje: Ovaj hladni proizvođač magle stvara živopisno okruženje za spavanje sa LED svetlima u sedam boja. Ova živopisna svetla poboljšavaju atmosferu, postavljajući savršeno raspoloženje za opuštanje i san.

 

Dvostruka zaštita od suvog sagorevanja: Ovaj antigravitacioni difuzor je opremljen dvostrukim sigurnosnim karakteristikama za sprečavanje suvog sagorevanja. Možete verovati da će se automatski isključiti kada je nivo vode nizak, pružajući bezbrižnost i bezbedan rad.

 

Dugotrajna vlaga: Doživite dugotrajnu vlagu zahvaljujući inovativnoj antigravitacionoj tehnologiji. Ova kreativna mašina za aromaterapiju probija tradicionalna ograničenja dizajna, dodajući dašak umetnosti vašoj radnoj površini dok vlaži vazduh. Uživajte u funkcionalnosti i estetskoj privlačnosti.

 

Inteligentni prekidač sa jednim dugmetom: Inteligentni prekidač sa jednim dugmetom omogućava lak rad i udobnost. Pored toga, bestežinska prskalica nudi podesiva podešavanja, omogućavajući vam da prilagodite intenzitet magle po svojoj želji.

 

Delikatna magla i veliki kapacitet: Uživajte u finoj magli ovog kompaktnog ovlaživača vazduha sa kapljicama vode sa velikim kapacitetom vode. Njegova mala veličina osporava njegovu sposobnost da obezbedi dugotrajnu hidrataciju tokom celog dana, obezbeđujući optimalnu udobnost u svakom okruženju.

 

 

Specifikacije:


Dimenzije: 238.00x235.00x80.00mm/9.37x9.25x3.15inch
Napajanje: USB
Kapacitet tanka za vodu: 350ML
Zapremina magle: 100-150ml/h
Napon: 5V
Snaga: 5W
Materijal: ABS + silicone
Radna temperatura 0-40 degrees
ID Oglasa: #162526313
Informacije
Pošiljke uglavnom šaljem Post Expressom, po vašoj želji običnim ili CC koji je nešto sporiji ali košta 200 dinara fiksno, a moguće je lično preuzimanje na teritoriji Beograda u bilo koje doba na Banovom brdu ili nekom drugom mestu koje nam odgovara.

Uvažavam reklamacije na ispravnost i kvalitet.
PredlogProblemKontakt

U skladu sa Pravilima i uslovima korišćenja i Polisom o poštovanju privatnosti, KupujemProdajem koristi Cookie-je da bi obezbedio dobro korisničko iskustvo, prikazivanje personalizovanog sadržaja, prikazivanje reklama, kao i druge funkcionalnosti i usluge koje ne bismo mogli da obezbedimo bez Cookie-ja.