slika
slika
slika
1 od 3

Lampe na dodir sestougaone 3kom set

1.600 din

Beograd
Kao novo - nekorišćeno
105
6
pre 12 dana
Odgovara na 90% poruka, uglavnom u roku od 60 minuta.
Marica Nbgd
Član od 27.05.2017.
Svi oglasi
Jednostavan dizajn i jedinstveni geometrijski dizajn mogu ne samo osvetliti kuću, već i ukrasiti kuću. - Može se instalirati bilo gde, koristeći 3 AAA baterije za napajanje, za proizvoljnu instalaciju nije potrebno ožičenje. - Idealne za kuhinje, garderobere i mnoga druga mesta bez osvetljenja ili kao dekoracija i pojacanje osnovnog osvetljenje. - Moguće podešavanje jačine svetla putem daljinskog upravljaca - tri moda (Full light - Half light - Delay 30 minutes). - Bežični daljinski upravljač, praktičniji rad, efikasniji život- Sijalice se mogu ukljuciti pritiskom na led lampi kao i putem daljinskog upravljaca. - Putem daljinskog upravljca je moguce ukljuciti i iskljuciti sijalice, podesiti jacinu osvetljenja i ukljuciti tajmer na 30 minuta, sto je idealno osvetljenje dok ne utonete u san. - Daljinski upravljac poseduje i svoje leziste koje mozete zalepiti na odredjeno mesto i okaciti daljinski u lezaj kako bi uvek znali gde se nalazi.
- Može samostalno da kontroliše uključivanje i isključivanje svakog svetla bez uticaja na normalnu upotrebu drugih svetla.
Set sadrzi:3 x Šestougaona svetlost1 * Daljinski upravljač3 * Instalaciona kopča sa samolepljivom trakom

Ostavite podatke za slanje u SMS poruci ili na (kupujem prodajem) saljem proizvode Bex kurirskom sluzbom isporuka za 1 dan kontakt osoba za pozive i poruke Marko 0654735222
ID Oglasa: #144731257
PredlogProblemKontakt

U skladu sa Pravilima i uslovima korišćenja i Polisom o poštovanju privatnosti, KupujemProdajem koristi Cookie-je da bi obezbedio dobro korisničko iskustvo, prikazivanje personalizovanog sadržaja, prikazivanje reklama, kao i druge funkcionalnosti i usluge koje ne bismo mogli da obezbedimo bez Cookie-ja.