slika
slika
slika
slika
slika
1 od 5

Led rgb muzicka sijalica na daljinski

2.200 din

Beograd | Novi Bg.
Kao novo - nekorišćeno
53
2
pre 10 dana
Odgovara na 96% poruka, uglavnom u roku od 15 minuta.
Ivan 0665517889
Član od 19.10.2019.
Svi oglasi
Pokloni za porodicu i decu: pogodni za rođendan, zabavu, venčanje, dekor sobe, dečiji dan, Božić, pokloni za godišnjicu, Stvara divan i atmosferu, takođe savršen za unutrašnju dekoraciju.  

Karakteristike:  
* Više boja Dinamičke projekcije: Višebojno lasersko svetlo, svaka boja se može mešati. Raznolike boje u kombinaciji sa dinamičnom projekcijom noćnog neba različitih brzina, stvarajući opuštenu, romantičnu, živopisnu atmosferu svemirskog projektovanja, da bi vam pokazali prelepi zvezdasti svetlarnik.  
* Daljinski upravljač i muzika: Pomoću daljinskog upravljača ne morate brinuti da li ćete dobiti krevet ili sofu za uključivanje ili isključivanje noćnog svetla, daljinski upravljač takođe može da kontroliše svetlost projektora, šarene lampice, podešava osvetljenost, slobodno uključuje / isključuje lampu, promenite režim osvetljenja. Najnoviji režim treperenja aktiviran zvukom omogućava projekciji da promeni boju.  
* Music Light Projector: bluetooth veza za reprodukciju muzike, svetlost fluktuira sa muzikom, prikazujući nezaboravnu noć za vašu porodicu ili prijatelje.  
* Podesivi ugao osvetljenja: Svaka jedinica osvetljenja može se podesiti za 90 stepeni tako da se ugao i površina osvetljenja mogu prilagoditi na vaš zahtev. Ovo omogućava efikasnije svetlo da dosegne vaše radno područje, a samim tim se može postići visoka efikasnost osvetljenja LED sijalica.  

Specifikacije:  
Bela boja
Materijal: PP
Svetla boja: RGB
Ugao snopa: 120 ° 
Napon: 85-265V
Čep za sijalice: E26 / E27
Izvor svetlosti: 300LED
Svetlosni fluks: 5000LM
Efekat osvetljenja: RGB svetlo
Indeks prikazivanja boja: 80-90
Režim upravljanja: daljinski upravljač, upravljanje muzikom,  
bluetooth: bluetooth veza za reprodukciju muzike

Paket uključuje:  
1 x LED preklopno svetlo
1 x daljinski upravljač 

Proizvod  možete poručiti preko poruke na (KupujemProdajem), a možete pozvati na broj telefona 0665517889 ili pošaljite Sms sa vašim podacima za slanje. Proizvode šaljemo postexpresom preko pošte. Poštarina se plaća uz cenu proizvoda i ona iznosi oko 300din . Pozovite  ■ 0665517889 ■kontakt osoba IVAN
ID Oglasa: #144800558
Informacije
Garancija na ispravnost robe



U koliko ima neki problem sa proizvodom imate prava na reklamaciju do 7 dana od podizanja paketa nakon toga ne uvazavamo reklamacije



U slucaju zamene jednu postarinu placa kupac jednu prodavac



Doslo je do izmene ne saljemo vise post expresom slanje bex sluzbom

Paketi do 5. kg 430 dinara preko toga skuplje
PredlogProblemKontakt

U skladu sa Pravilima i uslovima korišćenja i Polisom o poštovanju privatnosti, KupujemProdajem koristi Cookie-je da bi obezbedio dobro korisničko iskustvo, prikazivanje personalizovanog sadržaja, prikazivanje reklama, kao i druge funkcionalnosti i usluge koje ne bismo mogli da obezbedimo bez Cookie-ja.