slika
slika
slika
slika
slika
slika
slika
slika
1 od 8

Magična električna lampa - Uhvati komarca

1.399 din

Niš
Kao novo - nekorišćeno
Dostupno odmah
15
2
pre 9 dana
Odgovara na 97% poruka, uglavnom u roku od 15 minuta.
Jovan
Član od 29.10.2019.
Svi oglasi

Predstavljamo vam inovativno rešenje koje će preoblikovati način na koji se borite protiv dosadnih komaraca - isprobajte našu revolucionarnu lampu protiv komaraca! Sa fokusom na praktičnost, bezbednost i estetiku, naša lampa je dizajnirana da stvori udoban prostor bez dosadnih insekata, omogućavajući vam da maksimalno uživate u svakom trenutku.

Naša lampa je više od običnog uređaja - ona je savršena kombinacija funkcionalnosti i lepote. Korišćenjem visoko kvalitetnih LED svetala koja stvaraju prijatno osvetljenje, ona će istovremeno privlačiti komarce svojim nežnim sjajem. Kada komarci pokušaju da vam se približe, naša napredna tehnologija detekcije trenutno reaguje, aktivirajući specijalne elektrode koje daju lagani električni impuls. Ovo ne samo da štiti vas od napasti, već stvara i fascinantan prizor za posmatranje.

Dizajnirana sa pažnjom prema estetici, naša lampa protiv komaraca će se elegantno uklopiti u bilo koji enterijer. Bez obzira da li je reč o terasi, balkonu, vrtu ili unutrašnjim prostorijama, ova lampa će dodati notu sofisticiranosti i stilski doprinositi okruženju.

Nema potrebe za hemikalijama ili neprijatnim mirisima, naša lampa nudi prirodan i bezbedan način da se oslobodite komaraca. Redovno pražnjenje posude za hvatanje komaraca je sve što je potrebno kako bi lampa nastavila da radi besprekorno.

Upotrebom posebnih režima osvetljenja, lampa može služiti i kao noćna svetlost ili dekorativni element.

Naša lampa protiv komaraca nije samo proizvod, već investicija u vašu udobnost i sigurnost. Omogućite sebi da se opustite u svom domu, znajući da je vaše okruženje zaštićeno od dosadnih insekata.

Karakteristike:

  • Električna lampa protiv komaraca
  • Pruža prijatno osvetljenje, a istovremeno privlači komarce
  • Kompatibilna sa ravnim utičnicama
  • Potrebno je redovono čišćenje posudice sa komarcima
  • Električne elektrode daju slab električni impuls i samim tim uklanja komarce
  • Može se postaviti na terasi, balkonu, vrtu ili unutrašnjem prostoru
  • Potrebno je samo uključiti u struju i upaliti pritiskom na dugme
  • Čuva životnu sredinu
ID Oglasa: #155602193
Informacije

Brza dostava i sigurna kupovina.  

 

Cene su navedene za pojedinačne proizvode, ali uz veće količine se dobija veći popust (zbog čestih promena cena, pitajte za trenutnu cenu)

 

Rok isporuke

DOSTAVA 3-5 radna dana,  u celoj Srbiji!

 

Plaćanje je moguće: pouzećem i na račun u banci (ovim načinom je poštarina MNOGO JEFTINIJA).

 

Telefon za porudžbine: 062/8202128

PredlogProblemKontakt

U skladu sa Pravilima i uslovima korišćenja i Polisom o poštovanju privatnosti, KupujemProdajem koristi Cookie-je da bi obezbedio dobro korisničko iskustvo, prikazivanje personalizovanog sadržaja, prikazivanje reklama, kao i druge funkcionalnosti i usluge koje ne bismo mogli da obezbedimo bez Cookie-ja.