slika
slika
slika
slika
slika
slika
slika
slika
slika
1 od 9

Party Light ZQ-B324B Laser sa svetlom za Diskoteke, Kafice

30 €Fiksno

Grocka
Kao novo - nekorišćeno
72
6
pre 12 dana
Odgovara na 60% poruka, uglavnom u roku od 2 sata.
Miloš 061-1361-898 Boleč
Član od 30.09.2013.
kp izlog

DJ Disco Stage Party Lights, Sound Activated Laser Light RGB Flash Strobe Projector with Remote Control for Christmas Halloween Decorations Karaoke Pub KTV Bar Dance Gift Birthday Wedding

 

【Moćni višestruki efekti】 POCOCO Upgraded Parti laser Lights, sposoban da proizvede 60 kombinacija slika, 6 pozadina boja (crvena, zelena, plava, crvena i zelena, crvena i plava, plava i zelena) i 3 kombinacije zraka (zelena, crvena) , zelena i crvena), stvarajući divniju scensku atmosferu sa kombinacijom kvaliteta projekcije višestrukih efekata i visoke definicije.


【Daljinski upravljač i zvuk aktiviran】 Daljinski upravljač može da podesi

uključivanje/isključivanje, brzinu motora, boje i boje pozadine, menja 3 režima rada: automatski (boje svetla se automatski menjaju, stvarajući romantičnu i opuštenu atmosferu), strob (boje se pojavljuju i nestaju brzo, stvarajući efekat blica), kontrolu zvuka (boje osvetljenja se menjaju u skladu sa ritmom okolne muzike).


【Široka primena】 POCOCO parti disko svetla su savršena za unutrašnju i spoljašnju dekoraciju, dekoraciju spavaće sobe, javni trg, klizalište, pribor za rođendane, porodično okupljanje, disko, bar, banket, venčanje, ples, hotel, karaoke, koncerte i drugu zabavu mesta održavanja.


【Jednostavno za instalaciju】 disko kugla sa laserskim svetlima za zabavu usvaja visokokvalitetno kućište od aluminijumske legure, opremljeno priborom za montažu, može se postaviti na sto ili tlo, čak i na plafon ili samo na zemlju. Uputstva jasno objašnjavaju opcije daljinskog upravljača i razne postavke, veoma je lako podesiti ovo DJ svetlo za manje od 2 minuta.


【Funkcija vremena i prenosivi】 Postoji nekoliko opcija podešavanja vremena (1h, 3h, 6h, 8h) koje možete izabrati za pokretanje svetla. Lagani i kompaktni RGB projektor je zgodan da ga nosite svuda. Pružamo doživotnu garanciju, ako imate bilo kakvih pitanja, slobodno nas kontaktirajte. Napomena: Ovo se napaja preko USB-a, ako vam je potrebna bežična baterija, potražite „ B09L85FP8D“ .

ID Oglasa: #162398723
Informacije

Lično preuzimanje kod mene u Boleč-u.

Slanje iskljucivo postexpress-om!

 

Garancija 2 nedelje od datuma preuzimanja proizvoda!

Ne radim rezervacije bez simbolicne kapare.

 

Ne vrsim povracaj novca za pogresno narucene artikle!


Ne odgovaram clanovima sa novim nalozima, malim brojem ocena i koji nemaju kompletne podatke, vise negativnih ocena itd.

 

PredlogProblemKontakt

U skladu sa Pravilima i uslovima korišćenja i Polisom o poštovanju privatnosti, KupujemProdajem koristi Cookie-je da bi obezbedio dobro korisničko iskustvo, prikazivanje personalizovanog sadržaja, prikazivanje reklama, kao i druge funkcionalnosti i usluge koje ne bismo mogli da obezbedimo bez Cookie-ja.