slika
slika
slika
1 od 3

RGB sijalica sa daljinskim

680 din

Pančevo
Novo
145
9
pre 4 dana
Odgovara na 0% poruka.
Gigant Shop 061 211 87 97
Član od 07.09.2011.

Ova RGB LED sijalica od 8W je odličan način da ulepšate Vaše prostorije i unesete malo novine u Vaš dom. Sa ovom sijalicom možete da izaberete jednu od 20 različitih nijansi boja i time osvetlite prostorije na potpuno autentičan način.

Dakle, pored osnovnih boja (Crvena, Zelena, i Plava), na raspolaganju Vam stoje 20 različitih boja koje sami možete da podesite putem daljinskog upravljača koji se nalazi u paketu. Ovaj daljinski upravljać Vam takođe nudi opciju da odaberete način rada ove sijalice.

Prema tome, ova sijalica zaista nudi puno toga, a ukoliko želite da koristite osnovno belo svetlu, uvek ga možete vratiti priskom na dugne ’’W’’.

 

SPECIFIKACIJA PROIZVODA:
Potrošnja: 8W
Utičnice: E27/B22
Ugao: 140°
Materijal: plastika + aluminijum
Boja svetla: RGB / boje se menjaju uz pomoć daljinskog upravljača
Napon: AC 85V ~ 265V
Toplota: -20° C až 40° C
Pakovanje sadrži: 1x 5W LED RGB sijalica, 1x daljinski upravljač

 

NAŠ CILJ JE DA KAO I U DOSADAŠNJEM RADU POVEĆAMO ŠTO VEĆI ASORTIMAN PROIZVODA NA JEDNOM MESTU, TAKO DA KOD NAS MOŽETE NAĆI SVEOBUHVATNU PONUDU KAO ŠTO SU:


Veliki izbor profi i hobi alata, led rasveta za Vaš dom i dvorište, solarna rasveta, dekoracije za vaš dom i dvorište, kućni aparati itd.

 

PREPORUKA ZADOVOLJNIH KUPACA JE NAJVEĆE ZADOVOLJSTVO I NAJBOLJA REKLAMA VAŠ Gigant Shop.

Naš je cilj da svi naši kupci pre svega budu zadovoljni, a na nama je da obezbedimo široku lepezu ponuda proizvoda na jednom mestu a pre svega sa najboljim kvalitetom tih proizova.


PROIZVOD MOŽETE PORUČITI UZ PAR LAKIH KORAKA:

Tako što ćete putem SMS poruke ili pozivom na naš kontakt telefon poslati šta želite i gde želite da stigne proizvod koji ste poručili, takodje možete ostaviti podatke putem Kp naloga.

Naziv predmeta
Ime i prezime
Mesto, naselje
Ulica i broj
Broj telefona

 

ID Oglasa: #137325848
Informacije
  • LIČNO PREUZIMANJE U PANČEVU!
  • Slanje kurirskom sluzbom na adresu koju navedete.
  • Kontakt: POZIV, SMS, VIBER
PredlogProblemKontakt

U skladu sa Pravilima i uslovima korišćenja i Polisom o poštovanju privatnosti, KupujemProdajem koristi Cookie-je da bi obezbedio dobro korisničko iskustvo, prikazivanje personalizovanog sadržaja, prikazivanje reklama, kao i druge funkcionalnosti i usluge koje ne bismo mogli da obezbedimo bez Cookie-ja.