slika
slika
slika
slika
slika
slika
slika
slika
slika
slika
1 od 10

GOVEE detektor curenja vode / 5 komada

24 €

Novi Sad
Kao novo - nekorišćeno
Dostupno odmah
128
6
pre 13 dana
Odgovara na 100% poruka, uglavnom u roku od 15 minuta.
Amazonija.rs
Član od 12.04.2013.
Svi oglasi

NOVO! GOVEE detektor curenja vode / 5 komada, sprečite na vreme neprimetno curenje !

  • Alarm za kapanje i curenje: Osim 2 grupe sondi senzora za vraćanje vode, svaki detektor ima i 1 grupu prednjih sonda za curenje vode iz cevi. (Napomena: Može se upariti samo sa gateway-em za detektor vode, ne može se upariti sa gateway-em za higrometar. )
  • Bežičan i lak za upotrebu: Nema potrebe za žicama ili postavkama, mala veličina omogućava vam da ga postavite na bilo koje mesto gde može doći do curenja vode. Sa kompletnim setom "B07QP153GT", možete pratiti curenje na svom telefonu čak i kada niste kod kuće. "B07QP153GT" nije uključen u paket.
  • Podesiv zvučni alarm: Svaki detektor curenja vode ima podesiv zvučni alarm od 0-100 dB. Dovoljno glasan da se čuje čak i ako dođe do curenja u podrumu, pritisnite dugme da biste isključili zvuk kada pronađete mesto curenja.
  • Upozorenje na nisku bateriju: Alarm senzora za vodu će piščati i treptati crvenom svetlošću kada je baterija niska, ili pritisnite dugme na njemu da biste testirali nivo baterije. Vodootporan IP66: Potpuno zaptivan vodootporni dizajn omogućava produženu upotrebu u područjima visoke vlažnosti.  

Budite i Vi jedan od hiljade zadovoljnih korisnika širom sveta!

ID Oglasa: #161044427
Informacije
Online prodaja NOVIH proizvoda sa Amazona

✅ Dostava na kućnu adresu 24-48h

Mogućnost ličnog preuzimanja po dogovoru

✅ Plaćanje pouzećem

Pišite nam za sve dodatne informacije 

 

Mesto gde svako može pronaći nešto korisno za sebe!

 

✅ Pogledajte i ostale oglase koje imamo u ponudi

 

pristupačne cene, sigurna kupovina, raznovrstan asortiman
PredlogProblemKontakt

U skladu sa Pravilima i uslovima korišćenja i Polisom o poštovanju privatnosti, KupujemProdajem koristi Cookie-je da bi obezbedio dobro korisničko iskustvo, prikazivanje personalizovanog sadržaja, prikazivanje reklama, kao i druge funkcionalnosti i usluge koje ne bismo mogli da obezbedimo bez Cookie-ja.