slika
slika
slika
slika
slika
slika
slika
slika
slika
1 od 9

smart wi fi uticnica za SPOLJA/unutra -2 kom

1.399 din

Bor
Kao novo - nekorišćeno
38
7
pre 10 dana
Odgovara na 100% poruka, uglavnom u roku od 2 sata.
Dorotej67
Član od 19.08.2013.
Svi oglasi
  • cena je za 2 kom
  • 【Управљање гласом и даљинско управљање】Са ТУИА бесплатном апликацијом, можете да контролишете уређаје повезане на Алека утичнице у било ком тренутку. Ради са Амазон Алека или Гоогле Ассистант-ом и ИФТТТ-ом. управљајте својим уређајима путем гласовне контроле.
  • Календар и тајмер Можете да подесите време за аутоматско укључивање и искључивање електронских уређаја у складу са вашим потребама како бисте избегли непотребно време приправности и смањили потрошњу енергије.
  • 【Сигурносни дизајн】 Са ПЦ материјалом отпорним на пламен и дугим веком трајања. Паметни ВиФи конектор има функцију аутоматског искључивања и подржава до 2300В, 10А. Када је струја преоптерећена, паметни утикач ће се аутоматски искључити како би заштитио уређај и испунио све безбедносне захтеве.
  • 【Групни уређаји и породично дељење】 Подесите групу за све Ви-Фи утичнице и контролишите их једном командом. Поделите своје паметне утичнице са свим члановима породице у једном минуту, свако може лако да их контролише. Ако имате било каквих питања, слободно нас контактирајте.
  • Сет: унутрашњи утикач и водоотпорни спољни утикач се користе заједно, мобилни телефон може истовремено да контролише унутрашње осветљење баште. Олакшајте свој живот.
ID Oglasa: #164352733
PredlogProblemKontakt

U skladu sa Pravilima i uslovima korišćenja i Polisom o poštovanju privatnosti, KupujemProdajem koristi Cookie-je da bi obezbedio dobro korisničko iskustvo, prikazivanje personalizovanog sadržaja, prikazivanje reklama, kao i druge funkcionalnosti i usluge koje ne bismo mogli da obezbedimo bez Cookie-ja.