slika
slika
slika
slika
slika
slika
slika
1 od 7

TECKIN SP22 pametna utičnica

1.250 din

Majur (Šabac)
Korišćeno
Dostupno odmah
20
3
pre 11 dana
Odgovara na 100% poruka, uglavnom u roku od 60 minuta.
Nenad
Član od 04.04.2012.
Svi oglasi

Daljinski upravljač glasom: TECKIN Smart Plug, preuzmite aplikaciju Smart Life i upravljajte svojim svetlima i uređajima sa telefona i glasa preko Amazon Aleka ili Google Assistant-a. Treba vam samo Vi-Fi. Nije potrebno čvorište ili pretplata.
Podesite raspored i tajmere: Pomoću aplikacije Smart Life možete da programirate lampu da se pali pri zalasku sunca ili da vaš dom bude udoban tako što ćete programirati ventilator da se uključi pre nego što stignete.
Jednostavan za korišćenje i instalaciju: Sve što treba da uradite je da podesite svoj pametni priključak sa Vi-Fi mrežom, povežete i registrujete uređaje. Pametni priključak je kompatibilan sa bežičnom mrežom od 2,4 GHz. (Ne podržava bežičnu mrežu od 5 GHz) Pametni priključak je kompatibilan sa Android i IOS operativnim sistemom. Možete koristiti pametni telefon za povezivanje i kontrolu više uređaja.
Mini utikač i moćan: Teckin Mini Smart Plug predstavlja novi elegantan dizajn i uštedećete prostor, jednostavan za korišćenje i instalaciju, zahteva bezbednu Vi-Fi vezu od 2,4 GHz, funkcioniše sa AC100-240 V, maksimalno opterećenje od 16 A. takođe možete da napravite grupu za sve vaše obaveštajne agencije i da ih sve kontrolišete jednom komandom.

ID Oglasa: #163012462
PredlogProblemKontakt

U skladu sa Pravilima i uslovima korišćenja i Polisom o poštovanju privatnosti, KupujemProdajem koristi Cookie-je da bi obezbedio dobro korisničko iskustvo, prikazivanje personalizovanog sadržaja, prikazivanje reklama, kao i druge funkcionalnosti i usluge koje ne bismo mogli da obezbedimo bez Cookie-ja.