slika
slika
slika
slika
slika
slika
slika
slika
1 od 8

Utičnice sa daljinskom kontrolom 2300W 10A

3.999 din

Beograd | Voždovac
Kao novo - nekorišćeno
37
4
pre 10 dana
Odgovara na 100% poruka, uglavnom u roku od 15 minuta.
VindictaVendor
Član od 22.09.2023.
Svi oglasi
Jednostavan za upotrebu: ove utičnice su unapred programirane za trenutnu upotrebu. Ove utičnice za daljinsko upravljanje su veoma zgodne za upravljanje kućnim aparatima. Lampe, televizori i sl. Plus, maksimalni domet od 30m na otvorenom prostoru olakšava uparivanje uređaja. Smanjite ograničenje prostora. Tehnika resetovanja: možete resetovati podešavanja pomoću dugmeta 1-5 koje vam je potrebno. Pored toga, način resetovanja podešavanja vam omogućava da distribuirate više utičnica na isto dugme da biste ostvarili kontrolu nad svim utičnicama jednim dugmetom. Lako je i jednostavno. Ako imate pitanja o resetovanju, možete nas kontaktirati putem e-pošte, mi ćemo vam ponuditi pažljive odgovore. Sve je značajno: funkcija detekcije signala je moćna, nedostupne utičnice se mogu dobro upariti. Dva daljinska upravljača vam omogućavaju da ih premestite na oba kraja kuće ili stana. Možete ih koristiti bez pomeranja u bilo kom trenutku. Ušteda energije: mogli biste da isečete sve uređaje odjednom, smanjite prekomernu potrošnju energije tokom cele noći. Pored toga, izolovane plastične ploče mogu sprečiti strujni udar. Smanjite opasnosti, siguran rad. Jak signal: RF signal prolazi kroz nameštaj da bi bolje savladao mete.

Koraci za uklanjanje koda i ponovno povezivanje

1. Izbrišite originalni kod
U slučaju napajanja u utičnicu, prvo morate dugo pritisnuti dugme na levoj strani proizvoda, a zatim ga ubaciti u utičnicu, dok crveno svetlo ne treperi, možete ga pustiti. Crveno svetlo treperi, što ukazuje da je originalni kod uklonjen.

2. Reprogramirajte
Drugo, za reprogramiranje, u slučaju da je utikač daljinskog upravljača umetnut u utičnicu, možete pritisnuti levo dugme dok ne zasvetli crveno, u ovom trenutku možete reprogramirati prema vašoj želji (1-5), kada pritisnete kod potreban vam je zvuk "klik" i resetovanje podešavanja je završeno.

3. Napomena
Kada završite, možete ga proveriti da biste potvrdili da li je bio uspešan. Ponavljanjem prethodnog koraka, možete da uključite/isključite funkciju. Ako ustanovite da samo jedno dugme na daljinskom upravljaču može da kontroliše dve ili više utičnica, uradite ne brinite ako ne uspe. Možete ga resetovati da bude normalno.
Nemojte koristiti proizvod na električnim uređajima snage veće od 2000 V. Koristite proizvod samo u zatvorenom prostoru i izbegavajte korišćenje naših proizvoda na mestima sa sunčevom svetlošću ili vlagom. Nemojte koristiti utičnice sa kućnom opremom ili aparatima koji troše više od 10 A.

Sadržaj paketa:
5 x daljinski upravljanih utičnica
1 x daljinski upravljač
4 x baterije 12V 23A
1 x Uputstvo za upotrebu

 

! ! ! A K C I J A  A K C I J A  A K C I J A  A K C I J A ! ! !
! ! ! ZA KUPOVINU VEĆU OD 6000 DINARA DOBIJATE POKLON ! ! !




POGLEDAJTE SVE OGLASE

 

Za poručivanje je potrebno ostaviti podatke u formatu:  

Ime i prezime,  

Adresa,  

Kontakt telefon 

 

Dostava za 1 do 2 radna dana
             ▄▌▐▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▌                                                             
         ▄▄██▌█                                                            
▄▄▄▌▐██▌█ Post Express ili AKS                                                         
███████▌█▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▌                                                          
▀O▀▀▀▀▀▀▀OO▀▀▀▀▀▀OO▀ <  
ID Oglasa: #161846121
Informacije
Predmeti su nekorišćeni i uglavnom uveženi iz EU (sem ako je drugačije naglašeno u oglasu), većinu proizvoda i testiramo pre slanja

Pogledajte sve naše oglase

  • Slanje AKS-om, BEX-om, PostExpress-om (po dogovoru)
  • Lično preuzimanje u Beogradu
  • Garancija na ispravnost, ako nešto nije u redu rešavamo u najkraćem roku
  • Viber / WhatsApp

Kontakt: 0659456571
PredlogProblemKontakt

U skladu sa Pravilima i uslovima korišćenja i Polisom o poštovanju privatnosti, KupujemProdajem koristi Cookie-je da bi obezbedio dobro korisničko iskustvo, prikazivanje personalizovanog sadržaja, prikazivanje reklama, kao i druge funkcionalnosti i usluge koje ne bismo mogli da obezbedimo bez Cookie-ja.