Elektro lux

Žitorađa

Član od: 06.10.2013.

Korisnika ne možete oceniti:

  • ako ste se nedavno registrovali,
  • ako se iz Vaše konverzacije KP Porukama ne može utvrditi da je do kupoprodaje došlo,
  • ako ste ga već ocenili pre manje od 7 dana,
  • ako je konverzacija starija od 30 dana,
  • ako ste korisnika već ocenili iz iste konverzacije.

Kompjuteri | Desktop > Matične ploče

Plaćanje/zamena po dogovoru: Ne

Komunikacija protekla dobro: Ne

Ispoštovan dogovor: Ne

Uvalio mi duvan telefon
Kako sam mogao da vam uvalin "duvan" telefon, kada smo de videli licno, bio sam kod vas da odradimo zamenu... Molim admine da pogledaju moje negativne ocene i razlog ocena, sa svima se nalazio licno odradio posao i posle nekog vremena dobio neg ocenu iz nekog raloga...

Odeća | Ženska > Trenerke

Plaćanje/zamena po dogovoru: Ne

Komunikacija protekla dobro: Ne

Ispoštovan dogovor: Ne

Potpuno nekorektan i nepoverljiv clan! Postigli smo dogovor oko cene i sve je bio u redu tog dana a zatim je poceo da postavlja nepotrebna pitanja. .. (koja je duzina, koja je sirina, koji je obim. .. ) I pored toga sto sam mislio da me zeza merio sam duzinu, sirinu, obim. .. i odgovarao mu na zahteve, slao slike na viber. Bio sam maximalno korektan i strpljiv, spustio cenu, obrisao predmet sa sajta, cekao da dodje da uzme trenerku, sve po dogovoru ali dzaba. Na pitanje kada uzimas trenerku, nekoliko puta je odgovarao da radi, da je zauzet, da nema vremena sada, da su mu majstori kuci, da ima puno posla. .. Zapretio sam mu da cu mu dati trecu negativnu ocenu (jer ih vec ima dve, sto nije ni cudo. .. Cudo da ih nema vise. .. ), na sta je on odgovorio: Dobro druze. Ovo mi je prvi put da nekome dam negativnu a nadam se i poslednji. Clan koji je apsolutno za izbegavanje! !!
Sto se tice vasih trenerica nisam mogao da dodjem do vas, rekao sam vam i razlog "a to je bilo da nisam imao para" Mislim da je ova negativna suvisna.

Mobilni telefoni > Samsung

Plaćanje/zamena po dogovoru: Ne

Komunikacija protekla dobro: Ne

Ispoštovan dogovor: Ne

Prvo dogovaramo se za telefon da izvrsimo zamenu 3 dana da se na kraju ne bi javljao i napravio debila od mene! Nikakve preporuke za ovog clana!
Buraz s'obzirom da smo oboje iz nisa, rekao sam ti da se nadjemo tog dana nisi "mogao i posle toga se vise nismo ni culi" Mislim da je bilo bespotrebno ovo ocenjivanje..

Mobilni telefoni > HTC

Plaćanje/zamena po dogovoru: Ne

Komunikacija protekla dobro: Ne

Ispoštovan dogovor: Ne

krajnje bezobrazan korisnik, umesto da mi posalje tablet Asus Nexus 7 on mi je poslao Blueberry netcat M03 i tvrdio da je to Nexus 7!
Gospodine u naslovu oglasa vam je sve lepo pisalo Blueberry tablet, broj modela nexus7, android 4.1.2.
PredlogProblemKontakt

U skladu sa Pravilima i uslovima korišćenja i Polisom o poštovanju privatnosti, KupujemProdajem koristi Cookie-je da bi obezbedio dobro korisničko iskustvo, prikazivanje personalizovanog sadržaja, prikazivanje reklama, kao i druge funkcionalnosti i usluge koje ne bismo mogli da obezbedimo bez Cookie-ja.