slika
1 od 1

AJAX-HUB2PLUSKIT-MP-PRO SET beli ili crni

1.018 €

Lapovo
Novo
Dostupno odmah
273
2
pre 3 dana
Odgovara na 98% poruka, uglavnom u roku od 6 sati.
MM.Mobil Lapovo
Član od 31.10.2013.
kp izlog

Garancija 24 meseci uz fiskalni racun ili virmanski.

AJ-HUB2PLUSKIT-MP-PRO-B
Profesionalni alarmni komplet
Ethernet / Vi-Fi / dual SIM komunikacija 4G
Bežični 868 MHz Jeveller and Vings
Ajak HUB 2 Plus, 2 PIRCAM, 1 PIR detektor
1 kontrola, 1 tastatura i unutrašnja 1 sirena
Opis
AJAKS profesionalni protivprovalni alarmni sistem sa dvosmernom bežičnom komunikacijom.
Bežična veza ima visoku pouzdanost zbog svog naprednog Jeveler protokola sa visokom sigurnošću AES enkripcije. Jedinstveni trenutni i inteligentni sistem za nadzor detektuje inhibiciju signala identifikujući određeno vreme zastoja i zauzvrat smanjuje troškove održavanja jer značajno produžava vek trajanja baterija detektora bez ugrožavanja bezbednosti. Bežični signal je u stanju da pokrije udaljenosti do 2 km na otvorenom prostoru. Takođe uključuje funkcije koje olakšavaju instalaciju kao što je Smart-Bracket ili jednostavno povezivanje detektora sa alarmnim sistemom.

Omogućava do 200 bežičnih zona sa mogućnošću grupisanja ovih uređaja do 25 različitih grupa, gde se mogu vršiti različite akcije; naoružan, delimično naoružan, razoružan. Ovi Ajak bežični uređaji imaju različite moguće konfiguracije kao što su zona od 24 sata, zona sa vremenskim kašnjenjem ulaska ili izlaska. . .

Panel AJ-HUB2PLUS-B ima ulaz naizmenične struje 110-250 V i takođe punjivu rezervnu bateriju sa trajanjem do 15 sati. Ova centrala uključuje Vings radio protokol za prijem slika sa fotodetektora AJ-MOTIONCAM-B.

Eternet komunikacija za daljinski pristup je njegova glavna prednost i za korisnika i za instalatera jer omogućava povezivanje preko softvera za PC AJAKS PRO Desktop i mobilne aplikacije za iOS i Android Ajak Securiti Sistems i AJAKS PRO: Alat za inženjere (profesionalce). Preko ovih aplikacija moguće je konfigurisati ceo sistem, upravljati korisnicima i njihovim dozvolama, dodavati uređaje, grupisati ih po sobama i menjati konfiguracije. Upotreba oblaka je kompatibilna sa dinamičkim IP-om bez potrebe za otvaranjem portova.

Korisnici Ajak-a će uživati u višestrukim prednostima, jer mogu da primaju pouzdana i trenutna obaveštenja iu desktop softveru iu mobilnim aplikacijama. Kao dodatna dopuna Ajak alarmnom sistemu, iz mobilne aplikacije možete dodati do 100 IP kamera ili kanala za video rekorder kako biste mogli da verifikujete video stream uživo.

Komplet uključuje AJ-HUB2PLUS-B, 2 foto detektora kontrolnu tablu AJ-MOTIONCAM-B, PIR detektor AJ-MOTIONPROTECT-B, daljinski upravljač AJ-SPACECONTROL-B, bežičnu tastaturu AJ-KEIPAD-B i unutrašnju sirena AJ-HOMESIREN-B.


ID Oglasa: #137450437
Informacije

Garancija(placanje) uz fiskalni račun ili virmanski.
Radno vreme Ponedeljak -Petak 09h do 20 h Subotom od 09h do 14h. Nedeljom ne radimo.
Slanje paketa uz dogovor brzom poštom ili lično preuzimanje u radnji.

Sve cene su sa iskazanim PDV-om.

Kupac je dužan da po prijemu paketa  otvori i proveri paket da li je sve u redu.

 

PredlogProblemKontakt

U skladu sa Pravilima i uslovima korišćenja i Polisom o poštovanju privatnosti, KupujemProdajem koristi Cookie-je da bi obezbedio dobro korisničko iskustvo, prikazivanje personalizovanog sadržaja, prikazivanje reklama, kao i druge funkcionalnosti i usluge koje ne bismo mogli da obezbedimo bez Cookie-ja.