slika
slika
slika
slika
slika
1 od 5

Alarm za kuću sa senzorom pokreta

1.800 din

Niš
Kao novo - nekorišćeno
4
1
pre 13 dana
Odgovara na 83% poruka, uglavnom u roku od 2 sata.
Poruči - Pokupi
Član od 11.09.2013.
Svi oglasi

Alarm za kucu sa senzorom pokreta idealan je izbor za sve koji žele da povećaju sigurnost svoje kuće, lokala, garaže, dvorišta, ili vikendice. Ovaj savremeni sistem pruža efikasnu zaštitu protiv nepoželjnih posetilaca, zahvaljujući naprednoj tehnologiji senzora pokreta. Karakteristike ovog alarma uključuju: Tip Alarma: Alarm sa senzorom pokreta, dizajniran da detektuje nepoželjne posete. Napajanje Senzora: Radi na 4 x AA baterije od 1.5V (napomena: baterije nisu uključene u ponudu). Daljinski Upravljači: Upravljanje alarmom se obavlja pomoću dva daljinska upravljača. Svaki daljinski upravljač koristi 3 baterije AG 13, koje su uključene u ponudu. Ugao Dejstva Senzora: Senzor pokriva ugao od oko 110 stepeni, omogućavajući široko područje detekcije. Snaga Sirene: Alarm se oglašava sirenim jakosti oko 105 decibela, što je dovoljno jako da upozori na potencijalnu opasnost. Montaža: U kompletu se nalazi i montažni deo za zid, što omogućava jednostavno postavljanje senzora. Jednostavnost Instalacije: Instalacija alarma je brza i jednostavna, bez potrebe za komplikovanim žicama i kablovima. Ovaj alarm sistem je idealan za one koji traže pouzdano, efikasno i lako rešenje za povećanje bezbednosti svog prostora. Bez obzira da li želite da zaštitite svoj dom, poslovni prostor ili odmaralište, ovaj alarm za kucu sa senzorom pokreta pruža mir i sigurnost koji su vam potrebni.

ID Oglasa: #165868188
Informacije

Poštovani kupci,

Robu šaljem AKS brzom poštom, sa njima imam ugovor. Cena dostave za sve pakete je oko 400 din  nezavisno od težine i otkupa. Moguće je više proizvoda staviti u jedan paket.  

Moguće je i lično preuzimanje na mojoj adresi,  NE NOSIM PO GRADU.

 

Hvala na razmevanju.

PredlogProblemKontakt

U skladu sa Pravilima i uslovima korišćenja i Polisom o poštovanju privatnosti, KupujemProdajem koristi Cookie-je da bi obezbedio dobro korisničko iskustvo, prikazivanje personalizovanog sadržaja, prikazivanje reklama, kao i druge funkcionalnosti i usluge koje ne bismo mogli da obezbedimo bez Cookie-ja.