slika
slika
slika
slika
slika
slika
slika
slika
slika
slika
slika
1 od 11

ELRO AS90S HOME+ Smart Wireless Alarm System - WIFI - GSM

179 €

Požarevac
Kao novo - nekorišćeno
Dostupno odmah
494
9
pre 13 dana
Odgovara na 88% poruka, uglavnom u roku od 6 sati.
Vlada
Član od 31.08.2016.
Svi oglasi

AKCIJA ! ! !

ELRO AS90S Home+ Smart Wireless Alarm System je napredni sigurnosni sistem za kuću koji kombinuje bežičnu tehnologiju, Wi-Fi i GSM funkciju kako bi pružio pouzdanu zaštitu i nadzor vašeg doma. Ovaj sistem omogućava da budete povezani sa svojim domom i primite obaveštenja o sigurnosnim događajima na svoj mobilni uređaj, čak i kada niste kod kuće.

Jedna od glavnih karakteristika ovog sistema je bežična tehnologija koja omogućava laku i jednostavnu instalaciju. Nema potrebe za provlačenjem kablova ili bušenjem zidova, što čini ovaj sistem idealnim za kuće, stanove ili druge vrste objekata. Sve komponente sistema su povezane putem sigurnog bežičnog protokola, što garantuje stabilnu i pouzdanu vezu.

AS90S Home+ Smart Wireless Alarm System podržava Wi-Fi povezivanje, što vam omogućava da preko interneta pristupate sistemu i upravljate njime pomoću pametnog telefona ili računara. Možete aktivirati ili deaktivirati alarm, proveriti status senzora ili pregledati istoriju događaja. Ova funkcionalnost omogućava vam da u svakom trenutku imate kontrolu nad sigurnošću svog doma, bez obzira gde se nalazite.

Dodatna prednost ovog sistema je GSM funkcija. Uz SIM karticu umetnutu u centralnu jedinicu, sistem može koristiti GSM mrežu za slanje obaveštenja putem SMS poruka ili telefonskih poziva. Ovo je posebno korisno u slučaju gubitka Wi-Fi veze ili nestanka struje. Čak i ako se ne nalazite u blizini interneta, GSM funkcija će vas obavestiti o sigurnosnom događaju kako biste mogli preduzeti odgovarajuće mere.

ELRO AS90S Home+ Smart Wireless Alarm System je takođe proširiv sistem koji vam omogućava da dodate dodatne senzore, kamere ili daljinske upravljače prema vašim potrebama. Možete prilagoditi sistem specifičnim zahtevima svog doma i pružiti dodatnu sigurnost u skladu sa svojim preferencijama.

Ukratko, ELRO AS90S Home+ Smart Wireless Alarm System predstavlja sveobuhvatno rešenje za sigurnost kuće. Sa bežičnom tehnologijom, Wi-Fi i GSM funkcijom, omogućava vam da budete povezani i upravljate sistemom na praktičan i efikasan način.

ID Oglasa: #153141813
Informacije

POGLEDAJTE I DRUGE MOJE OGLASE!

 

  • Lično preuzimanje Požarevac i okolina
  • Slanje brzo poštom (post express) - Kupac snosi troškove isporuke i plaća pouzećem.
PredlogProblemKontakt

U skladu sa Pravilima i uslovima korišćenja i Polisom o poštovanju privatnosti, KupujemProdajem koristi Cookie-je da bi obezbedio dobro korisničko iskustvo, prikazivanje personalizovanog sadržaja, prikazivanje reklama, kao i druge funkcionalnosti i usluge koje ne bismo mogli da obezbedimo bez Cookie-ja.