slika
slika
slika
slika
slika
slika
slika
slika
slika
1 od 9

Infracrveni detektor barijera 100 metara

4.990 din

Novi Sad
Kao novo - nekorišćeno
Dostupno odmah
17
1
pre 13 dana
Odgovara na 98% poruka, uglavnom u roku od 60 minuta.
Bojan 0643670359 Novi Sad
Član od 29.02.2016.
Svi oglasi

automatski prilagođava snagu u skladu sa pametnim čulima, automatski se podešava prema pametnom čulu normalnim uslovima, efektivno produžavajući vek lansirne cevi uz smanjenje potrošnje energije.
Maksimalna udaljenost upozorenja je do 100 metara / 328 stopa. Pogodan je za sve vrste supermarketa, bolnica, škola i fabrika u otvorenom idealnom okruženju.
Pogodno za fabrike, zgrade, zatvore, stadione, bolnice, škole i druga mesta.
Alarm je napravljen od visokokvalitetnog ABS materijala. Površina proizvoda je obojena, lepa, protiv starenja i nije lako oštetiti.
Ovaj proizvod je potpuno obložen: vodootporna klasa IP55. Ne morate da brinete da mašina neće raditi zbog vremenskih uslova.
A14

-
Za sva pitanja u vezi proizvoda slobodno me kontaktirajte. Moguće je i lično preuzimanje na teritoriji Novog Sada uz prethodni dogovor. Kupac plaća poštarinu!
ID Oglasa: #163455558
Informacije

Klikom na Svi oglasi mozete videti i moje ostale oglase

PredlogProblemKontakt

U skladu sa Pravilima i uslovima korišćenja i Polisom o poštovanju privatnosti, KupujemProdajem koristi Cookie-je da bi obezbedio dobro korisničko iskustvo, prikazivanje personalizovanog sadržaja, prikazivanje reklama, kao i druge funkcionalnosti i usluge koje ne bismo mogli da obezbedimo bez Cookie-ja.