slika
slika
slika
slika
slika
slika
slika
slika
slika
slika
1 od 10

ROGER made in Italy

Kontakt

Beograd
Kao novo - nekorišćeno
1.729
18
pre 2 dana
Rade-Alarmi I Video Nadzor
Član od 10.01.2010.
Svi oglasi
 

 

Vrhunska automatika za rampe, kapije,   dvorišna vrata, garaže i ulaze

ROGER TECHNOLOGY je renomirana talijanska firma koja se bavi proizvodnjom inovativnih i visoko kvalitetnih tehnologija na području automatizacije za dvorišna vrata, garažna vrata, rampe, klizne i krilne kapije i sl.

Kao njihovi zastupnici garantujemo Vam visok kvalitet proizvoda našeg partnera jer biramo samo najbolje za naše klijente više od 15 godina. Ono što sigurno dobijate kupovinom automatizacije ROGER TECHNOLOGY je:

  • sigurnost
  • garanciju
  • kvalitet
  • trajnost
  • jednostavnost


Pozovite za dogovor 064/11-401-42. Rade.

Izuzetno kvalitetni motori i automatika za klizne i krilne kapije Italijanske proizvodnje maksimalne težine do 2200kg i dužine do 12m, brzina otvaranja 11,5m/min, mehanički limit prekidač. U kompletu dolaze: motor, automatika, ploča za montažu, blic lampa, sigurnosne foto ćelije, dva daljinska upravljača na 433MHz (moguće je usnimiti do 16 daljinskih upravljača) i ključ za ručnu deblokadu motora. Motor 230V / 330W do 680w stepen zastite IP24. U cenu je uracunata ugradnja na teritoriji Beograda i okoline. Produzena garancija do 36 meseci. U ponudi vise vrsta motora za razlicite tezine kapija. Pogledajte moje ostale oglase.

 
ID Oglasa: #85147981
PredlogProblemKontakt

U skladu sa Pravilima i uslovima korišćenja i Polisom o poštovanju privatnosti, KupujemProdajem koristi Cookie-je da bi obezbedio dobro korisničko iskustvo, prikazivanje personalizovanog sadržaja, prikazivanje reklama, kao i druge funkcionalnosti i usluge koje ne bismo mogli da obezbedimo bez Cookie-ja.