slika
slika
slika
1 od 3

Peltierov element za hladjenje i grejanje 15A TEC1-12715

980 din

Beograd
Kao novo - nekorišćeno
1.264
31
pre 8 dana
Odgovara na 100% poruka, uglavnom u roku od 60 minuta.
Nemanja S
Član od 30.04.2014.
*** Uz svaki poručen peltierov element na poklon termalna pasta!
** Peltier 12715 je izuzetno snažan, 15A, 3x snažniji od standardnog peltiera 12705, samim tim potrošnja i snaga su znatno veće

-----------------------------------------------------------
* Mogućnost kupovine termalnog lepka cena - 600 dinara tuba od 10g
-----------------------------------------------------------


VAŽNA NAPOMENA:
----------------------

Svaki poizvod testiram pre slanja! Ni jedan proizvod nema teorije da pošaljem neispravan, stoga ne primam nikakav oblik reklamacije: da je stigao neispravan, da vam je crkao itd. . . niti prava na negativnu ocenu. Ako vam ovi uslovi ne odgovaraju odmah odustanite od kupovine!


----------------------------------------------------
----------------------------------------------------
CENA za 1-2 komada 1200 rsd po komadu
CENA za 3-5 komada 1100 rsd po komadu
CENA za 6-10 komada 1000 rsd po komadu
CENA za 11+ komada 980 rsd po komadu
----------------------------------------------------
----------------------------------------------------


Peltierov element je termo-električni modul - termoelektricni element (Peltier modul) Peltier 12V - TEC1-12715  za stvaranje i generisanje toplote ili hladnoće.  
Peltierov element TEC1-12715 stvara temperaturnu razliku na svojim stranama keramike. Jedna se greje, druga strana hladi. Slovo na strana modula sa slovnim oznakama je „ vruća strana“ . Grejanje ili hlađenje istom stranom modula moguće je jednostavnim promenom polariteta napona.

Preporučuje se koriščenje hladnjaka na vrućoj strani (zavisi od polariteta napona), posebno se preporučuje spajanje peltierovog elementa i hladnjaka s termalnim pastama ili trakama, radi efikasnijeg sprovođenja temperature

TEC1-12715 nudi temperaturnu razliku od 75˚C između strana delta T max (delta Tmax) na maksimalnoj radnoj temperaturi od 138˚C

TEC1-12715 Koristi se u vrhunskim potrošačkim, komercijalnim i vojnim aplikacijama za ekstremne performanse i maksimalnu energetsku efikasnost, TEC1 Peltier moduli pružaju temperaturne razlike (delta Tmax) u primenama hlađenja ili grejanja.

TEC1 Peltier moduli su vrlo brzo postali industrijski standard za brojne zahtevne termoelektrike jer su sposobni da ispune zahteve specifikacija hlađenja ili grejanja sa visokom preciznošću u ekstremnim okruženjima.

karakteristike proizvoda:  
-------------------------------
- 100% novo
- visok nivo kvaliteta
- veliki broj primena

U kombinaciji sa odgovarajućim hladnjakom i izvorom napajanja, TEC1-12715 Peltier modul je pogodan za sledeće primene:

Hlađenje sa tečnim komponentama - idealno za PC performanse, TEC1 Peltier moduli testirani su za hlađenje CPU-a i GPU-a do ekstremnih temperatura kada se koriste u kombinaciji sa 12V od napajanja PSU i optimizovanim hladnjacima CPU-a.

Hlađenje hrane i pića - Precizno upravljanje temperaturom omogućava upotrebu u frižiderima hrane i pića osetljivih na temperaturu, koje zahtevaju veliko hlađenje (ili zagrevanje).

 Komercijalno prenosno hlađenje - Odobreno za upotrebu u komercijalnom prevozu, TEC1 Peltier moduli mogu se primeniti za upravljanje delta Tmax temperaturama do 75° C.

 Stabilizacija temperature - Stabilizirajte razlika temperature s lakoćom i superiornom energetskom efikasnošću kada su upareni sa preciznim Peltier-ovim upravljačkim modulom.

 Precizna kontrola temperature - Za istraživačke laboratorije, univerzitete ili bilo koju preciznu kontrolu temperature sa dometom do 75° C, TEC1 Peltier omogućava neuporedivu kontrolu.

 Medicinski i fotonski sistemi - Pouzdani u hiljade primena medicinskih i fotonskih sistema, TEC1 Peltier moduli nude vrhunsku preciznu kontrolu temperature - čak i u ekstremnim temperaturnim razlikama - odgovarajući hladnjak može da obezbedi rad u extremnim uslovima.

TEC1-12715 modul specifikacije i operativni parametri:  
-----------------------------------------------------------------------

    Veličina 40x40x4.0mm (ŠxDxV)

    Imax 15A

    Umax 15.4V DC

    Qmax (delta T = 0) ~ 180 W, delta T max. = 75° C
   
    Wmax 180w

    Težina 29g

    Materijal Al2O3 (aluminijum oksid)

    Maks. temperatura 138° C

    Dužina kabla: ~ 15-30 cm

    Dužina radnog veka: 200.000 radnih sati


Važna napomena o bezbednosti

Molimo, pogledajte ovu bezbednosnu napomenu pre upotrebe TEC1 modula.

- Ne pokušavajte koristiti TEC1 Peltier module bez ventilatora ili rashladnog tečnog hlađenja.  
- Zbog ekstremnih temperaturnih razlika delta Tmax može doći do oštećenja modula, požara ili povrede rukovaoca modulom
- Radi vaše sigurnosti, koristite TEC1 Peltier module sa oprezom i pažnjom.

Za sva dodatna pitanja Vam stojim na raspolaganju!  
ID Oglasa: #105846413
PredlogProblemKontakt

U skladu sa Pravilima i uslovima korišćenja i Polisom o poštovanju privatnosti, KupujemProdajem koristi Cookie-je da bi obezbedio dobro korisničko iskustvo, prikazivanje personalizovanog sadržaja, prikazivanje reklama, kao i druge funkcionalnosti i usluge koje ne bismo mogli da obezbedimo bez Cookie-ja.