slika
slika
slika
slika
slika
slika
1 od 6

Arlo zvono/ interfon

55 €

Novi Sad
Kao novo - nekorišćeno
Dostupno odmah
615
33
pre 7 dana
Odgovara na 92% poruka, uglavnom u roku od 6 sati.
Miklos Varga
Član od 23.10.2012.
Svi oglasi

Novo u kutiji !

Arlo je predstavio svoje najnovije video zvono za vrata, Arlo Essential Wireless Video Doorbell, početkom 2021. godine i, kao što ime sugerira, potpuno je bežično zahvaljujući ugrađenoj bateriji i ne mora biti povezano s vašim postojećim ožičenjem zvona, što čini lako se instalira. Osim te ključne karakteristike, gotovo je identično svom žičanom paru, Arlo Video Doorbell, koje je jedno od najboljih video zvona za vrata.

Ima isti tanak i elegantan dizajn kao Arlo Video Doorbell, a osim što poziva vaš pametni telefon kada neko pritisne zvono na vratima, tako da možete direktno razgovarati s njima putem svog telefona, također će vas obavijestiti o svakom otkrivenom pokretu. Sa vidnim poljem od 180 stepeni i omjerom 1:1, zvono na vratima vam omogućava da vidite punu dužinu osobe na vratima, uključujući pakete na podu kod vaših nogu.

Kada neko pozvoni na vrata ili detektuje kretanje, snima detaljan video u boji od 1536p i danju i noću. Noću, video je jasan i lako se vidi noćnim vidom, ali je crno-bijelo, a ne u boji.
Pogledajte i druge moje oglase ! ! !

ID Oglasa: #147394266
PredlogProblemKontakt

U skladu sa Pravilima i uslovima korišćenja i Polisom o poštovanju privatnosti, KupujemProdajem koristi Cookie-je da bi obezbedio dobro korisničko iskustvo, prikazivanje personalizovanog sadržaja, prikazivanje reklama, kao i druge funkcionalnosti i usluge koje ne bismo mogli da obezbedimo bez Cookie-ja.