slika
slika
slika
slika
slika
slika
slika
slika
slika
slika
slika
1 od 11

Interfon sa kamerom, bezicno zvonce na kamerom wi-fi

1.890 din

Zrenjanin
Kao novo - nekorišćeno
71
5
juče
Odgovara na 100% poruka, uglavnom u roku od 6 sati.
Pera
Član od 30.03.2016.
kp izlog
Opremljen infracrvenim noćnim vidom, automatski se otvara noću. Senzor svjetla na zvonu na vratima pružit će jasnu viziju u mraku noći. Zvono na vratima ima ugrađen mikrofon i sistem zvučnika, koji omogućava dvosmjerni razgovor visoke vjernosti cijelo vrijeme. Kada neko pritisne zvono na vratima, APP će dobiti obavijest. Nakon što klikne na Otvori, može imati video poziv sa posjetiteljima napolju. Bez obzira na to kod kuće ili napolju, neće vam nedostajati nijedan posetilac.

Bežična kamera sa zvonom na vratima podržava 1 glavni nalog i 8 zajedničkih korisnika. Također možete dodati više kamera na isti račun. Lako je podijeliti životnu sreću sa svojom porodicom. Svaki vrijedan događaj koji se dogodi na vašim vratima bit će snimljen kamerom zvona na vratima i sačuvan u oblaku. Ne morate da brinete o gubitku videa ili nekoj krađi vašeg hardvera, jer sve dobijate bezbedno pohranjeno u oblaku.

Punjenje ciklusa bez rastavljanja, ugrađena litijum-jonska baterija velikog kapaciteta od 1000 MAH, više od 6 mjeseci normalne upotrebe, vrijeme punjenja 1,5 sati. po veličini i težini, pogodan za ugradnju i uklanjanje.

Wifi domet video zvona je do 10 m (33 stope), lako se povezuje na vašu kućnu WiFi mrežu slanjem videa uživo na vaš telefon. Možete vidjeti i razgovarati s posjetiteljem iz udobnosti svog kreveta, na poslu ili na odmoru. (Kompatibilan sa 2,5 G wifi, nije kompatibilan sa 5G wifi).

Bežično video zvono za vrata ima IP65 certifikat za otpornost na prašinu i vodu. Napaja ga punjiva baterija. Dizajn 100% bez žice štiti vas od kablova i možete ga montirati gdje god želite. Za samo nekoliko minuta možete jednostavno postaviti kameru na vratima u aplikaciji i montirati je na svoja vrata.

Savjeti

1. Ovo zvono za vrata trenutno podržava samo 2,5GHz kućni WiFi i nije kompatibilno sa 5GHz WiFi;

2. Prilikom instaliranja potrebno je biti blizu područja pokrivenosti WiFi mrežom. Što je bliža udaljenost, to je bolji signal;

3. Veličina ovog zvona je 2,87*1,8*0,98 inča, što je manje u veličini

4. Način punjenja zvona je USB punjenje, a baterija se ne može direktno zamijeniti;

5. Prilikom uparivanja s telefonom, pažljivo pratite korake u priručnik. Ako trebate ponovo da uparite, trebate koristiti pin kartice za resetiranje da umetnete dugme za resetovanje (mala rupa) na poleđini zvona na vratima za resetovanje"
S03941501
ID Oglasa: #164440963
Informacije
Pogledajte SVI OGLASI ima  interesantnih stvari po povoljnim cenama 

Izdvajama oglas

Zebra zavese Dan Noc trakaste rolo NAJPRODAVANIJI MODEL U EU



Na svu robu imate radnu garanciju da je ispravna (osim ako nismo drugacije naglasili), ako niste zadovoljni ili je artikal ne ispravan imate rok 2 dana od datuma prijema da reklamirate i vratite nam artikal

Hvala
PredlogProblemKontakt

U skladu sa Pravilima i uslovima korišćenja i Polisom o poštovanju privatnosti, KupujemProdajem koristi Cookie-je da bi obezbedio dobro korisničko iskustvo, prikazivanje personalizovanog sadržaja, prikazivanje reklama, kao i druge funkcionalnosti i usluge koje ne bismo mogli da obezbedimo bez Cookie-ja.