slika
slika
slika
slika
slika
slika
slika
slika
slika
slika
slika
slika
slika
slika
1 od 14

Smart bežično video zvono - dvosmerna komunikacija - NOVO

2.680 din

Novi Sad
Kao novo - nekorišćeno
Dostupno odmah
14
0
pre 9 dana
Odgovara na 95% poruka, uglavnom u roku od 60 minuta.
Novi Sad
Član od 03.03.2015.
Svi oglasi

Predmet je nekorišćen, u originalnom pakovanju, uvežen iz Švajcarske. Prve slike su skinute sa sajta Amazon, ostale slike sam ja slikao pa se prema njima orijentišite. Veći deo opisa je prekopiran sa Amazonovog profila za ovaj predmet. 17

 

Bežična noćna video kamera za kućno zvono 1080P sa dvosmernim razgovorom, širokougaonim objektivom za daljinski video poziv i skladištenje


DALJINSKI VIDEO POZIV: Kada posetilac pritisne zvono na vratima, on će poslati obaveštenje na vaš telefon putem APLIKACIJE i možete da uđete u interfejs video poziva na svom telefonu da daljinski vidite situaciju na vašem pragu u realnom vremenu.
JASNI MIKROFON: Dizajniran sa dvosmernim govorom i snažnim zvučnikom sa veoma osetljivim mikrofonom, možete imati jasnu i prijatnu komunikaciju sa posetiocima napolju.
ŠIROKUGANO SOČIVO: Opremljeno novom generacijom širokougaonih sočiva, snima širok pogled na vaš prag, obezbeđujući bezbednost bez slepih uglova i omogućavajući vam da jasno vidite više posetilaca.
NOĆ: Ugrađena infracrvena noćna svetla velike snage u kombinaciji sa ICR infracrvenim filterom, automatski se prebacuje između dnevnog i noćnog režima. Čak i u mračnom okruženju, možete jasno da vidite i snimite precizne snimke.
REPRODUKCIJA SKLADIŠTA: Zvono na vratima podržava skladištenje, omogućavajući vam da čuvate i pristupate snimljenim video zapisima. Možete da prođete kroz događaje i da reprodukujete snimke u bilo kom trenutku, tako da nikada ne propustite važne trenutke.

ID Oglasa: #165601242
Informacije

  •  Slanje postexpresom u celoj Srbiji
  •  Lično preuzimanje u Novom Sadu
  •  Radna garancija na svaki predmet

PredlogProblemKontakt

U skladu sa Pravilima i uslovima korišćenja i Polisom o poštovanju privatnosti, KupujemProdajem koristi Cookie-je da bi obezbedio dobro korisničko iskustvo, prikazivanje personalizovanog sadržaja, prikazivanje reklama, kao i druge funkcionalnosti i usluge koje ne bismo mogli da obezbedimo bez Cookie-ja.