slika
slika
slika
slika
slika
slika
slika
slika
slika
slika
1 od 10

Smart WiFi Video Doorbell Camera Visual V7 HD 1080P

3.480 din

Novi Sad
Kao novo - nekorišćeno
Dostupno odmah
256
14
pre 13 dana
Odgovara na 93% poruka, uglavnom u roku od 60 minuta.
Amazon Novi Sad online
Član od 29.06.2020.
Svi oglasi

Predmet je nekorišćen, u originalnom pakovanju, uvežen iz Švajcarske. Prve slike su skinute sa sajta Amazon, ostale slike sam ja slikao. Veći deo opisa je prekopiran sa Amazonovog profila za ovaj predmet.

【100% bežični i bežični】 Ugrađena punjiva baterija od 5200 mAh i povezivanje s 2,4 GHz Wi-Fi (ne podržava 5 GHz Wi-Fi). Instalacija i povezivanje sigurnosne kamere su 100% bežični, čineći da uživate u pogodnostima da ne morate imati posla sa bilo kakvim utičnicama ili dosadnim žicama. (Molimo da u potpunosti napunite baterije pre prve upotrebe)
【1080P HD kamera i noćni vid】 Sa potpuno staklenim objektivom sa HDR-om i korekcijom izobličenja, ova video kamera sa zvonom na vratima nudi 1080P full HD video sa IR noćnim vidom i širokokutnim pogledom od 140° , idealno za korištenje tokom dana i noći. Bolje čuvajte svoju porodicu i imovinu!
【Detekcija pokreta i vodootporna IP65】 Wi-Fi video kamera za zvono na vratima usvaja najnapredniji senzor pokreta, koji može otkriti pokretnu ljudsku aktivnost unutar 5 metara. Kada otkrijete radnju, dobit ćete obaveštenjet da proverite šta se dešava. Može se savršeno koristiti u svim vremenskim uvetima zahvaljujući IP65 dizajnu otpornom na vremenske uvete.
【Dvosmerna audio i glasovna poruka】Bežična kamera sa zvonom na vratima može vam pružiti jasan dvosmerni zvuk u stvarnom vremenu s ugrađenim mikrofonom i zvučnicima. Možete koristiti APP da razgovarate s posetiocem u realnom vremenu ili odabrati unapred snimljenu glasovnu poruku od 3*10 sekundi za brze odgovore kada vam nije zgodno.
【Jednostavna instalacija i besplatna pohrana u oblaku】 Preuzmite Aiwit aplikaciju na Google Play/App Store, prijateljski rad aplikacije vam pomaže da je postavite u roku od 5 minuta. Napajaju ga punjive baterije, može snimiti i pohraniti sve aktivnosti kretanja do 7 dana putem Free Cloud Storage.


U oglasima imam veliki izbor opreme za kompjutere i telefone, opreme za domaćinstvo i automobile itd, tako da sam siguran da ćete naći još nešto zanimljivo za vas. . . Pravo na reklamaciju imate 15 dana od prijema paketa. Lično preuzimanje na mojoj adresi na Telepu, a slanje Postexpresom. M2 sto 05

ID Oglasa: #148332009
Informacije

U oglasima imam veliki izbor opreme za kompjutere i telefone, opreme za domaćinstvo i automobile itd, tako da sam siguran da ćete naći još nešto zanimljivo za vas. Pravo na reklamaciju imate 15 dana od prijema paketa. Lično preuzimanje na mojoj adresi na Telepu, a slanje Postexpresom.

PredlogProblemKontakt

U skladu sa Pravilima i uslovima korišćenja i Polisom o poštovanju privatnosti, KupujemProdajem koristi Cookie-je da bi obezbedio dobro korisničko iskustvo, prikazivanje personalizovanog sadržaja, prikazivanje reklama, kao i druge funkcionalnosti i usluge koje ne bismo mogli da obezbedimo bez Cookie-ja.